(Poistunut julkaisusta)

Opintoasiantuntija (hakijapalvelut)
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Tampereen yliopiston koulutuksen ja oppimisen tukipalveluissa vastataan yliopiston koulutukseen ja opetukseen liittyvän päätöksenteon valmistelusta, toimeenpanosta ja kehittämisestä. Koordinoimme ja kehitämme palveluita lapsille ja nuorille (tiedekasvatus), opiskelijaksi haluaville, opiskelijoille, opettajille ja opintohallinnon henkilöstölle. 

Koulutuksen ja oppimisen tukipalveluihin kuuluvassa opiskelijapalveluissa on viisi tiimiä: lapset ja nuoret, hakijapalvelut, opintotoimisto, kansainvälisen liikkuvuuden palvelut ja työelämäpalvelut. Hakijapalvelut vastaa yliopiston opiskelijarekrytoinnin toteutuksesta ja sen koordinoinnista sekä suomen- että englanninkielisen koulutustarjonnan osalta. 

Tehtävänkuvaus

Haemme nyt opintoasiantuntijaa Hakijapalveluihin. Opintoasiantuntijan tehtävä liittyy yliopiston englanninkielisen koulutustarjonnan opiskelijarekrytointiin (opiskelijavalinta ja hakijamarkkinointi). Kyseessä on asiantuntijatehtävä, joka painottuu kansainvälisten osaajien (opiskelijat) houkutteluun ja hakijamarkkinointiin. 

Opintoasiantuntijan tehtävään sisältyy mm. seuraavia tehtäviä:

  • Yliopiston englanninkielisen koulutustarjonnan opiskelijarekrytoinnin toimenpiteiden kehittäminen ja koordinointi yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa
  • Koulutusagenttiyhteistyön käynnistäminen ja kontaktointi
  • Yhteistyösopimusten valmistelu ja yliopiston edustamiseen liittyvät tehtävät
  • Opiskelijarekrytoinnin digitaalisen palvelupolun kehittäminen 

Edellytykset

Tehtävään parhaat valmiudet antaa soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemus vaativista kehittämistehtävistä.  Opintoasiantuntijan tehtävässä edellytetään itsenäistä ja innovatiivista työotetta. Työ edellyttää erittäin hyviä vuorovaikutustaitoja ja kulttuurikompetenssia. Työssä vaaditaan erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Kokemus korkeakoulujen opiskelijavalinnoista ja hakijamarkkinoinnista, kehittämistyöstä sekä hyvät organisointi- ja tiimityötaidot, katsotaan eduksi tehtävää haettaessa. Tehtävä edellyttää matkustamista myös ulkomailla. 

Tarjoamme

Työsuhde ovat vakituinen ja täytetään mahdollisimman pian. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa. 

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Opintoasiantuntijan tehtävän alustava vaativuustaso on 9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. 

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä aktiivisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat sekä kahvilapalvelut kaikilla kampuksille sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää työskentelystä meillä. 

Tiedustelut

Meeri Oikemus, Hakijapalvelut –tiimin esimies, sähköposti meeri.oikemus@tuni.fi, puhelin 040 849 0594. Yhteydenotot puhelimitse mielellään 5.9. klo 12-14, 10.9. klo 12-14 tai 12.9. klo 10-11.

Hakuohjeet:

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Hakuaika tehtävään päättyy maanantaina 16.9.2019 klo 23.59.