(Poistunut julkaisusta)

OPINTO-OHJAAJA
Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Tule mukaan Keudan innovatiiviseen opinto-ohjaajien joukkoon

Haemme kahta (2) opinto-ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.   Opinto-ohjaaja osallistuu Keudan opiskelijoiden ohjaukseen, kasvatukseen sekä oppilaitoksen ohjaukselliseen markkinointiin. Hän vastaa urasuunnitteluun, jatko-opintoihin ja jälkiohjaukseen liittyvästä ohjauksesta, tekee oppilaitoksen ja kodin välistä yhteistyötä sekä moniammatillista yhteistyötä Keudan sisällä ja sidosryhmiemme kanssa. Opinto-ohjaajan tehtävissä korostuu ohjaus yksilöllisiin opintopolkuihin.
Edellytyksenä tehtävän hoitamisessa on liikkumisvalmius toimipisteidemme välillä ja tarvittaessa valmius työskennellä eri toimipisteissä.   Kelpoisuusvaatimukset ovat kelpoisuusasetuksen 986/1998 ja asetusmuutos 1150/2017 mukaiset.   Hakijalta edellytetään
  • hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja,
  • monipuolisia ja opiskelijalähtöisiä ohjaustaitoja sekä
  • aitoa kiinnostusta ja halua ohjata nuoria ja aikuisia.

Eduksi ovat kokemus ammatillisen koulutuksen opetus- ja ohjaustehtävistä sekä StudentaPlus-järjestelmän hallinnasta. Eduksi katsotaan myös oppisopimusopiskelijoiden ohjausosaaminen sekä digitaidot.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Tehtävät ja varsinainen työn tekemisen osoite suunnitellaan tehtävään valittujen osalta osaamisten mukaan.   Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen virkasuhteen vahvistamista ja selvitys terveydentilasta 30 päivän kuluessa työn alkamisesta.