(Poistunut julkaisusta)

Opinto-ohjaaja
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haemme 

Opinto-ohjaajaa

määräaikaiseen tehtävään Tampereen yliopiston Koulutuksen ja oppimisen -palveluyksikköön. 

Opinto-ohjaaja toimii osana yliopiston yhteisiä ohjauspalveluja ja vuorovaikutuksessa yliopistoyhteisön eri toimijoiden ja sidosryhmien kanssa. Yliopistossa tarjottavan ohjauksen tavoitteena on tukea opintojen sujumista ja opiskelijan hyvinvointia sekä vahvistaa opiskelijan asiantuntijuutta ja vastuunottoa oppimisesta. 

Tehtävänkuvaus

Opinto-ohjaaja on ohjauksen asiantuntija, jonka tehtävänä on tukea opiskelijaa esimerkiksi opiskeluelämäntilanteen ja tulevaisuuden tavoitteiden jäsentämisessä sekä valintojen tekemiseen liittyvissä pohdinnoissa. Yksilövastaanottotyön ja pienryhmäkoulutusten lisäksi tehtäviin kuuluu ohjaustyön suunnittelua ja markkinointia.

Opinto-ohjaaja koordinoi ja kehittää ohjauksen prosesseihin liittyviä toimintoja liittyen mm. opiskelijoiden integroitumiseen sekä opintojen sujuvaan aloitukseen ja etenemiseen. Ohjauksen kehittämistyöhön kuuluu ohjauskoulutukset yliopiston muille ohjausta tekeville toimijoille. Tehtävä sisältää mahdollisesti myös erityisjärjestelyihin liittyviä toimia. 

Opinto-ohjaajan palvelut on tarkoitettu kaikille Tampereen yliopiston opiskelijoille. Työnkuva täsmentyy ohjauksen sekä oppimisen ja hyvinvoinnin tuen tiimin sisäisen työnjaon ja henkilön osaamisen mukaan.

Edellytykset

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä pedagogista osaamista ja opinto-ohjaajan pätevyyttä. Lisäksi edellytetään oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä suomeksi että englanniksi. Työssä tarvitaan ymmärrystä opiskelukyvyn osatekijöistä. 

Tehtävässä katsotaan eduksi aikaisempi kokemus opinto-ohjaajan asiakastyöstä tai opiskelijoiden kohtaamisesta. Arvostamme myös kokemusta kehittämis- ja verkostotyöstä. 

Tarjoamme

Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän opiskelijoiden tukemisen, ohjaamisen ja hyvinvoinnin kehittämisen parissa innostavassa työyhteisössä.

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2020 saakka. Työsuhteen aloitus on sopimuksen mukaan tai viimeistään 1.10.2019 alkaen. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa. Tehtävä sijoittuu Hervannan kampukselle.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on 9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä aktiivisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat ja kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen.  Lue lisää työskentelystä meillä. 

Tiedustelut

Tiiminvetäjä Kirsi Mänty, kirsi.manty@tuni.fi, p. 050 4211065 . Varmimmin tavoitettavissa 13.8. ja 22.8. klo 8-15.

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi ja CV:si Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Hakuaika päättyy maanantaina 26.8.2019 klo 23.59.