Opinto-ohjaaja
Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019

Haemme opinto-ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Opinto-ohjaajaa vastaa yhdessä opettajatutoreiden kanssa insinööri- ja agrologitutkintoa suorittavien opiskelijoiden ohjauksesta. Osa opiskelijoista opiskelee työn ohessa ja ainakin osittain verkossa. Teknologiayksikössä on myös englanninkielisiä tutkinto-ohjelmia. Ohjauksen piiriin kuuluu lisäksi avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoita.

Koulutuksia toteutetaan verkko-opetuksena ja lähiopetuksena kolmella kampuksella Jyväskylässä ja Saarijärvellä ympärivuotisesti.

Opiskelijaohjauksen lisäksi opinto-ohjaaja osallistuu laatu- ja hanketyöhön sekä koko korkeakoulun tasoiseen ohjauksen kehittämistyöhön yhdessä muiden yksiköiden opinto-ohjaajien kanssa.

Odotamme hyviä toimintavalmiuksia verkossa, digiohjaustaitoja sekä monimuoto-opiskelun ja jatkuvan oppimisen piirteiden ymmärrystä. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa ja hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja.

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, opinto-ohjaajan koulutusta ja näyttöjä tehtävässä tarvittavasta osaamisesta.

Tarjoamme monipuolisen ja nykyaikaisen opinto-ohjaajan tehtävän osana innostunutta työyhteisöä.

Tehtävän aloitusajankohta 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika: 17.6.-2.8.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimus-ja kehittämispäällikkö Piia Honkanen, etunimi.sukunimi@jamk.fi tai 050 436 0729. Tavoitettavissa vain 17.-25.6. ja 30.7.-2.8.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1278269
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä