(Poistunut julkaisusta)

Opinto-ohjaaja, pajaohjaaja (3) / TREDU
Tampereen kaupunki, Toisen asteen koulutus, Tredu Ammatillinen koulutus

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme kolmea opinto-ohjaaja, pajaohjaajaa, työpajatoimintaan Hervannan kampukselle, Pyynikin kampukselle sekä Kalevan kampukselle määräaikaisiin virkasuhteisiin ajalle 1.3.2021-30.6.2023.

Hallitus on käynnistämässä maaliskuussa 2021 kesäkuulle 2023 ulottuvat työllisyyden kuntakokeilut. Tampereen seudun ammattiopiston tavoitteena työllisyyden kuntakokeilussa on tarjota asiakkaille nykyistä monipuolisempia koulutuspalveluja mm. pajatoiminnan muodossa. Työpainotteista oppimistapaa pajassa voidaan hyödyntää myös laajennetun oppivelvollisuuden piirissä oleville nuorille.

Työssäsi vastaat pääasiassa alle 30-vuotiaille suunnatun Tredun pajatoiminnan kehittämisestä ja organisoinnista sekä nuorten toiminnan ohjaamisesta pajatoiminnassa. Tehtävässä korostuu työllisyyden kuntakokeilun toteuttaminen ja toimeenpanon organisointi pajatoiminnan muodossa kokeilulle asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tehtävän tarkoitus on pajatoiminnalla mahdollistaa pääasiassa nuorten, alle 30-vuotiaiden työllistymistä, koulutukseen ohjautumista, osallisuutta ja hyvinvointia. Moniammatillinen yhteistyö edellyttää itsenäistä, asiakaskeskeistä työotetta sekä organisointikykyä. Keskeistä on yhteistyö yritysten ja työnantajien kanssa. Pajatoiminnassa otetaan joustavasti huomioon kaikkien osallistuvien yksilölliset tarpeet, lähtökohdat ja mahdollistetaan monipuolisia vaihtoehtoja koulutus- ja urapolulle tarjoten samalla tukea tavoitteen saavuttamiseksi. Olet luomassa uuden tyyppistä oppimisympäristöä ja palvelua.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1998/986, § 15 mukaan.

Eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutustaidot sekä yhteistyökyky ja aiempi kokemus toimimisesta ammatillisessa koulutuksessa tai yhteistyössä ammatillisen koulutuksen kanssa. Lisäksi arvostamme tuntemusta työhallinnon toiminnasta.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Erkinheimo-Kyllönen, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 24.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Erkinheimo-Kyllönen, etunimi.sukunimi@tampere.fi