(Poistunut julkaisusta)

Opinto-ohjaaja, Lumon lukio
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, nuoriso- ja aikuiskoulutus
Lumon lukio

Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 06.08.2019 -


Haemme uuteen opinto-ohjaajan toistaiseksi voimassaolevaan virkasuhteeseen työstään innostunutta ja kehittämishakuista ammattilaista kolmanneksi jäseneksi opinto-ohjaajatiimiimme. Arvostamme monipuolista työkokemusta sekä näkemystä ohjauksen kehittämisestä.

Tehtävään valittavalta edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja aloitteellisuutta. Lisäksi edellytämme monipuolisia ohjaustaitoja sekä opiskelijaa arvostavaa työotetta. Opiskeluhuoltotyöhön ja yhteisölliseen hyvinvointityöhön osallistuminen on oleellinen osa opinto-ohjaajan työnkuvaa. Tieto- ja viestintätekniikan taidot osana ohjauksen kehittämistä ovat välttämättömiä tehtävän hoitamisessa.

Lumon lukiossa opiskelee n 600 opiskelijaa. Lumossa toimii myös lukioon valmistava kymppiluokka (perusopetuksen lisäopetus) sekä lukiokoulutukseen valmistava LUVA-ryhmä. Valittava opinto-ohjaaja tulee vastaamaan näiden ryhmien ohjauksesta päivälukion opiskelijoiden lisäksi.

Lumo on yleislukio, jossa voi opiskella laajasti myös luovia opintoja (kuvataidetta, musiikkia, tanssia, teatteria ja ilmaisutaitoja).

Lumon monitoimitalossa on lukion lisäksi myös kirjasto, monipuoliset liikuntatilat, suuri auditorio sekä nuoriso- ja kulttuuripalvelun tiloja. Tervetuloa kokeneiden ja työstään innostuneiden ammattilaisten joukkoon. Lumon lukio sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä Korson juna-aseman vieressä Vantaalla.

www.lumonlukio.fi


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan


Yhteystiedot:
Rehtori Sydänmaanlakka Marianna
0503124447

m.sydanmaanlakka@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 8.30-16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.