(Poistunut julkaisusta)

Opinnäytetyöntekijöitä integraatioihin!
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2018

Digia hakee jälleen loistavaan asiantuntijaporukkaansa uran alkutaipaleella olevia innostuneita opiskelijoita osa-aikaiseen tai kokoaikaiseen työsuhteeseen kasvamaan integraatioasiantuntijoiksi. Etsimme opinnäytetyöntekijöitä, jotka haluavat liittää opinnäytetyön teon konkreettiseen työskentelyyn. Tavoitteesi on työsi ohessa viimeistellä opinnot ja saada opinnäytetyösi valmiiksi. Käytännön asiakasprojekteissa IT-osaamisesi karttuu ja opit määrittelemään, suunnittelemaan, toteuttamaan ja asentamaan integraatioita sekä optimoimaan kriittisiä järjestelmiä. Avuksesi saat mukavan tiimin ja opintojesi viimeistelyyn ideointitukea ja ammattitaitoisen ohjaajan.

Toivomme, että

  • olet IT-alan korkeakouluopintojen loppusuoralla ja ehkäpä jo kartuttanut hieman työkokemusta alalta
  • pystyt tekemään hommia 4-5 päivää viikossa
  • komentorivi ei kammota sinua ja olet kenties harrastellut ohjelmointiin liittyviä juttuja vapaa-ajalla
  • sinua kiinnostaa kehittää tiedon hyödyntämisen tapoja yhteiskunnassa ja tutustua tarkemmin järjestelmien, avointen rajapintojen ja ohjelmistojen välisiin integraatioratkaisuihin
  • tartut rohkeasti asioihin, kysyt ja kyseenalaistat sekä työskentelet mieluusti tiiviissä yhteistyössä muiden tiimiläisten ja asiakkaiden kanssa.

Näiden lisäksi tarvitset vain hyviä vuorovaikutustaitoja sekä rutkasti positiivista asennetta! Katso videolta johdatus integraatioihin ja lue lisää työn ja opintojen yhdistämisestä Duunitorin artikkelista ja työntekijämme blogipostauksesta.

Olemme sitoutuneet luomaan parhaimman työympäristön alan kärkiosaajille. Ketterät menetelmät, viimeisimmät työkalut ja kokeneet työparit takaavat uransa alkutaipaleella oleville mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä alan parhaiksi virtuooseiksi. Moderni ympäristö sekä loistavat ja letkeät työkaverit varmistavat jokapäiväisen viihtyvyytesi. Tarjoamme myös kiinnostavia kehittymis- ja työnkiertomahdollisuuksia sekä hyvät edellytykset työn ja vapaa-ajan tai opiskelun joustavaan yhteensovittamiseen. Tervetuloa Digialle jo kevään aikana tai kesän jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa integraatiokehittäjämme Tomi Rantanen, p. 045 168 9887 tai tomi.rantanen (at) digia.com.

Hae paikkaa lähettämällä meille CV:si viimeistään 22.4. mennessä. Kerro myös hieman, mikä integraatioissa sinua kiinnostaa ja missä vaiheessa opintosi ovat. Käsittelemme hakemuksia läpi hakuajan ja odotamme hakemustasi mahdollisimman pian!