(Poistunut julkaisusta)

Opinnäytetyö elektroniikan, sähkötekniikan tai fysiikan opiskelijalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019
Mikäli etsit opinnäyte- tai diplomityön aihetta elektroniikan, sähkötekniikan tai fysiikan aloilta, olet innostunut terveysteknologiasta ja alan tuotekehitys kiinnostaa, tämä tehtävä voi olla sinua varten. Lue työnkuvasta alta lisää, ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Icare Finland Oy etsii opinnäytetyöntekijää terveysteknologia-alan projektiin. Tehtävässä on tarkoitus tuottaa ultraääntä sähkömagneettisilla menetelmillä ja tutkia tuotetun ultraäänen etenemistä biologisessa kudoksessa. Työssäsi pyrit siis simuloimaan edellä kuvatun kaltaisen tilanteen laboratorioympäristössä, ja rakentamaan sen pohjalta mahdollisen prototyypin.
Työssä käytetään tarpeen mukaan muun muassa COMSOL ja Matlab -ohjelmia. Jotta voit menestyä tehtävässä, sinulla tulee olla sekä teoreettinen että käytännön puoli hallussa.
Työtä tehdään mahdollisuuksien ja sopimuksen mukaan oppilaitoksessa ja mahdollisesti myös Icaren toimistolla Vantaalla.

Tarjoamme


* Joustavat työajat
* Kilpailukykyisen palkan
* Dynaamisen työympäristön
* Vastuulliset ja uraauurtavat työtehtävät


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Teorian testaaminen simulaatioiden kautta
* Prototyypin rakentaminen
* Dokumentointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulutausta joko elektroniikan, sähkötekniikan tai fysiikan aloilta
* Kokemusta elektroniikkalaboratorioympäristöstä
* COMSOL ja MatLab -ohjelmat hallussa
* Sujuva suomen ja/tai englannin kielen taito


Lisäksi työntekijänä olet:


* Sinnikäs ongelmanratkaisija sekä
* Avoin tiimipelaaja, joka osaa tuoda myös epäonnistumiset esille


Voidaksesi tulla valituksi tehtävään sinulla tulee myös olla alaan soveltuva opinnäytetyön ohjaaja, hyvä elektroniikkalaboratorion tuki koululta sekä testausmahdollisuus koulun laboratoriossa. Liitä hakemuksesi yhteyteen myös otteet tekemistäsi työ-, koulu- tai harrasteprojekteista, ja avaa omaa osuuttasi kyseisissä projekteissa.

Katsomme eduksi elektroniikka-alan harrastuneisuuden sekä kiinnostuksen terveysteknologiaa kohtaan.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 6 kk, mahdollisuus työllistyä yritykseen opinnäytetyön jälkeen
* Sijainti: Äyritie 22, Vantaa sekä oman koulusi elektroniikkalaboratorio
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä iCare Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Icaren Finland Oy on osa Revenio Groupia (https://www.reveniogroup.fi/en). Voit lukea lisää asiakasyrityksestämme täältä.