(Poistunut julkaisusta)

Opi koodaamaan pilvipalveluita ja aloita IT-ura Tampereella
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019
Haluaisitko oppia koodaamaan ja aloittaa uuden uran IT-alalla? Tulevana syksynä Academy järjestää ensimmäisen 12 viikon koodikoulutuksen Tampereella. Hae mukaan ja varmista paikkasi työelämän eturivissä!
KUVAUS
Kutitteleeko ajatus alanvaihdosta takaraivossa, mutta et pysty käyttämään vuosia uuden ammatin opiskeluun? Jos kaipaat kesän jälkeen uusia tuulia, nyt on aika toimia.

Jo 177 konsulttia kiihdytetyn oppimisen mallilla kouluttanut Academy starttaa syyskuussa ensimmäisen 12 viikon koodikoulutuksen Tampereella. Koodaamiseen ja pilvipalveluteknologiaan keskittyvän koulutuksen jälkeen saat vakituisen työpaikan Academic Workin konsulttina esimerkiksi Cargotecillä.

Academyyn hakeaksesi sinulla ei tarvitse olla tiettyä taustaa, ainoastaan testatusti hyvät oppimiskyvyt ja kivenkova motivaatio heittäytyä täysillä mukaan haastavaan koulutukseen ja aloittaa uusi ura IT-alalla.
TYÖNKUVA
Academyssa opit koodaamaan ja rakentamaan ratkaisuja Amazon Web Services -teknologian avulla. AWS on yksi maailman johtavista ja nopeimmin kehittyvistä pilvipalveluteknologioista, minkä takia osaajia tarvitaan ja töitä riittää.

Valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet junior-IT-konsulttina Academic Workin asiakasyrityksessä. Osa konsulteista työllistyy Cargotecille, osan asiakastoimeksianto tarkentuu koulutuksen alettua.

Pilvipalveluteknologiaan erikoistuneena koodarina työtehtäväsi voivat sisältää koodausta, mutta myös isomman kuvan tarkastelua ja erilaisten ratkaisujen yhdistämistä toimivaksi kokonaisuudeksi.

Vaikka koulutuksessa saat eväät ennen kaikkea pilvipalveluiden parissa koodaamiseen, ei tuleva urasi ole lukittu vain yhteen teknologiaan. Kun osaat koodata, ovet ovat auki monenlaisille eri poluille jatkuvasti kehittyvällä IT-alalla.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Koodaamisen oppiminen ei vaadi tiettyä taustaa, vaan hyvät hoksottimet ja aidon halun tehdä kovasti töitä oppimisen eteen. Siksi hakuprosessimme alkaa persoonallisuustesteillä sekä loogista päättelykykyä mittaavilla testeillä, minkä jälkeen rekrytoijamme keskittyvät ennen kaikkea motivaatioosi.

Hae siis mukaan, jos


* haluat aloittaa uuden uran IT-alalla
* olet valmis tekemään kovasti töitä poikkeuksellisen intensiivisen koulutuksen aikana
* joustava ja kärsivällinen: uusien taitojen opetteleminen ja uuden uran aloittaminen vaatii oikeanlaisen asenteen
* olet täysi-ikäinen ja sinulla on sujuva suomen- ja englanninkielentaito

MUUTA TIETOA
Mitä?


* Kokoaikainen 12 viikon intensiivikoulutusohjelma ja kokoaikainen, vakituinen työpaikka AcademicWorkinIT-konsulttina sen jälkeen


Milloin?


* Hakuaika koulutusohjelmaan11.7.-4.8.2019(huomioithan, että valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä)
* Startti-ilta3.9.2019klo 17, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinenesiopiskelu ennen koulutuksen alkua
* Kokoaikaisen koulutuksen aloitus 30.9.2019
* Valmistuminen20.12.2019. Valmistumisen jälkeen konsulteilla on joulun yli kaksi viikkoa palkatonta lomaa.
* Ensimmäisen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisentyösopimuksen alku7.1.2019


Missä?


* Koulutuksen sijainti: Tampereen keskusta
* Työskentelyalue: Tampereen seutu


Mikäli sinulla herääkysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa: academy@academicwork.fiHUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

ACADEMY

Academy on Suomen ensimmäinen kiihdytetyn oppimisen koulu, joka tarjoaa kunnianhimoisille alanvaihtajille tehokkaan tien uudelle uralle osaajapulasta kärsiville aloille. Jokaiselle valmistuneelle taataan vakituinen työpaikka heti koulutuksen jälkeen.
Academy on Academic Workin sisaryritys, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa ja Norjassa. Kansainvälisesti konsultteja on valmistunut yhteensä jo yli 1000.