(Poistunut julkaisusta)

Opi koodaamaan ja aloita ura IT-alalla
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Kiinnostaako ura IT-alalla, mutta et vielä osaa koodata? Läpäise vaativat hakutestit ja vakuuta meidät motivaatiollasi, niin opetamme sinut koodaamaan 12 viikossa ja saat vakituisen työpaikan IT-konsulttina heti valmistumisen jälkeen.

Koodaaminen on digitaalista luomistyötä: mitä ikinä haluatkaan tehdä, koodaamalla se on mahdollista. Sama mahdollisuuksien laajuus pätee IT-osaajan tulevaisuudennäkymiin: kasvavalla alalla riittää töitä, opittavaa, haasteita ja monipuolisia tehtäviä ja rooleja.

Tulevana kesänä sinä voit aiemmasta taustastasi riippumatta oppia koodaamaan Academyn maksuttomalla 12 viikon intensiivikoulutuksella ja saada vakituisen työpaikan IT-konsulttina heti valmistumisen jälkeen – kunhan vain läpäiset haastavat hakutestimme ja vakuutat meidät motivaatiollasi!

Academy on kiihdytyskaistasi uudelle uralle

Academyn 12 viikon intensiivikoulutus mahdollistaa poikkeuksellisen tehokkaan tien uudelle uralle. Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. Kolmen kuukauden aikana kursseillamme koodataan keskimäärin 500 tuntia.

Haastava koulutus edellyttää koodariksi aikovalta paitsi kivenkovaa motivaatiota ja halua oppia, myös oikeanlaisia oppimisvalmiuksia. Siksi hakuprosessi alkaa loogista, numeerista ja verbaalista päättelykykyä mittaavilla testeillä, joiden läpäiseminen on täysi-ikäisyyden lisäksi ainoa vaatimus kurssille hakemiseksi. Testit läpäistyäsi pääset aloittamaan hakuprosessin koulutukseen lähettämällä motivaatiokirjeesi ja CV:si. Testit tehdään testikumppanimme TalentQ:n sivuilla.

Mitä Academyssa opitaan 12 viikossa?

Academyn koulutuksessa rakennat laajat ja tukevat perustukset tulevalle urallesi IT-alalla. Opit joukon teknologioita ja muita ohjelmistokehittämiseen ja IT-projektien parissa työskentelemiseen liittyviä taitoja. Se kaikkein arvokkain oppi IT-alalle tähtäävälle on kuitenkin se, että opit oppimaan: jatkuvasti kehittyvällä alalla pärjäävät ne, jotka osaavat ja haluavat kehittää osaamistaan jatkuvasti.

Koulutuksen aikana opit muun muassa...

 • koodaamaan Java-kielellä, jonka pohjalta on helppo oppia myös muita ohjelmointikieliä myöhemmin
 • koodaamaan front end -ratkaisuja JavaScriptin, ReactJS:n, HTML:n ja CSS:n avulla
 • tietokantojen ja pilvipalveluiden käytön perusteet
 • työskentelemään modernin ohjelmistokehitysprosessin mukaan ketterillä menetelmillä
 • vuorovaikutus-, myynti-, ja viestintätaitoja, jotka tukevat sinua työssäsi konsulttina

Mihin työllistyn koulutuksen jälkeen?

Academysta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa
Academic Workilla ja työskentelet junior-IT-konsulttina Academic Workin
asiakasyrityksessä. Koulutuksen jälkeen kykenet työskentelemään junior-tasoisissa front end-, back end- ja full stack-tehtävissä ja voit työllistyä eri IT-alan tehtäviin, esimerkiksi junior-tason ohjelmistokehittäjäksi, testaajaksi, tekniseksi projektijohtajaksi tai asiakasrajapinnassa työskenteleväksi määrittelijäksi.

Tiesithän, että koulutamme kesällä myös pilvipalveluosaajia, järjestelmäosaajia ja analytiikkaosaajia? Tutustu kurssivaihtoehtoihin ja löydä oma juttusi!

Oletko etsimämme henkilö?

Aikaisemman työkokemuksen sijaan keskitymme rekrytointiprosessissamme oppimispotentiaaliisi sekä motivaatioosi. Sinun tulee ensin läpäistä loogista, numeerista ja verbaalista päättelykykyä mittaavat testit, minkä jälkeen rekrytointiprosessissa keskitymme ennen kaikkea motivaatioosi, persoonaasi ja asenteeseesi. 

Olet etsimämme henkilö, jos 

 • olet motivoitunut aloittamaan uran IT-alalla  
 • sinulla on kunnianhimoa menestyä vaativassa intensiivikoulutuksessa sekä vaihtelevassa IT-konsultin roolissa. 
 • haluat sitoutua asiakastyöhön, työskentelet mielelläsi muiden kanssa ja haluat oppia heiltä sekä kehittää omaa osaamistasi IT-konsulttina. 
 • sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä itseohjautuva työskentelyote 
 • sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito 
 • HUOM! Valituksi tuleminen edellyttää mahdollisuutta opiskella ja tehdä töitä pääkaupunkiseudulla: koulutus edellyttää kokopäiväistä läsnäoloa Academyn kampuksella Espoossa ja valmistumisen jälkeen on sitouduttava työskentelemään pääkaupunkiseudulla, koska suurin osa Academic Workin asiakasyrityksistä sijaitsee pääkaupunkiseudulla. 

Käytännön asiat

Mitä?

 • Kokoaikainen 12 viikon intensiivikoulutusohjelma ja kokoaikainen, vakituinen työpaikka Academic Workin IT-konsulttina sen jälkeen 

Milloin?

 • Hakuaika koulutusohjelmaan 11.2.–7.4.2019 (huomioithan että valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä) 
 • Startti-ilta 2.5.2019 klo 17, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua 
 • Kokoaikaisen koulutuksen aloitus 03.06.2019 (kurssin aikana on viikon mittainen itseopiskelujakso 8.–14.7.) 
 • Valmistuminen 30.08.2019 
 • Ensimmäisen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisen työsopimuksen alku 02.09.2019 

Missä?

 • Koulutuksen sijainti: Keilaranta 4, 02150 Espoo  
 • Työskentelyalue: Pääkaupunkiseutu ​

Miten haen?

 • Aloita hakeminen testeillä, jotka pääset tekemään Academyn sivuilta löytyvästä linkistä. Mikäli läpäiset testit, saat hakulinkin, jonka avulla voit lähettää motivaatiokirjeesi ja CV:si. Hakuprosessi on monivaiheinen ja siihen kuuluu puhelinhaastattelu, persoonallisuus- ja motivaatiotestit, kompetenssipohjainen haastattelu ja referenssipuhelut. 
 • HUOM! Mainitse jo hakukirjeessäsi, jos joku yrityksistä kiinnostaa sinua erityisesti! 
 • Mikäli sinulla herää kysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa: info@academy.fi HUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia. 
 • Yksityisyys: Kun lähetät hakemuksesi Academic Workille, hyväksyt ja suostut että Academic Work käsittelee henkilötietojasi Henkilötietolain mukaisesti. Lue lis&amosuojaseloste

koodauskoulutus, koodikoulu, koodauskurssi, IT-koulutus, IT harjoittelija, IT tuki, IT support, markkinointi