(Poistunut julkaisusta)

Opi koodaamaan ja aloita IT-ura (pääkaupunkiseutu)
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019
Haluaisitko oppia koodaamaan ja aloittaa uuden uran IT-alalla? Hae Academyn 12 viikon koodikoulutukseen ja varmista paikkasi työelämän eturivissä!
KUVAUS
Kutitteleeko ajatus alanvaihdosta takaraivossa, mutta et pysty käyttämään vuosia uuden ammatin opiskeluun? Jos kaipaat kesän jälkeen uusia tuulia, nyt on aika toimia.

Jo 177 konsulttia uudelle uralle saattanut Academy järjestää syksyllä kaksi 12 viikon koodikoulutusta tulevaisuuden IT-osaajille. Jokaiselle valmistuneelle taataan vakituinen työpaikka junior-IT-konsulttina Academic Workin asiakasyrityksessä pääkaupunkiseudulla.

Academyyn hakeaksesi sinulla ei tarvitse olla tiettyä taustaa, ainoastaan testatusti hyvä oppimiskyky ja kivenkova motivaatio heittäytyä täysillä mukaan haastavaan koulutukseen ja aloittaa uusi ura IT-alalla.
TYÖNKUVA
Academyssa rakennat laajat ja vankat perustukset tulevalle urallesi IT-alalla. Syksyn koulutusohjelmien pääkielinä ovat suositut C#- ja JavaScript-ohjelmointikielet, mutta opit myös laajasti muita teknologioita ja IT-alalla vaadittavia taitoja.

Valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet junior-IT-konsulttina Academic Workin asiakasyrityksessä.

Konsulttimme aiemmista koodauskoulutusohjelmista ovat Academyn jälkeen aloittaneet mm. junior-tason ohjelmistokehittäjinä, testaajina ja teknisinä projektijohtajina. Tulevaisuudessa urasi muotoutuu pitkälti sen mukaan, millaisia projekteja pääset tekemään ja mitä opiskelet lisää koulutuksen jälkeen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Koodaamisen oppiminen ei vaadi tiettyä taustaa, vaan hyvät hoksottimet ja aidon halun tehdä kovasti töitä oppimisen eteen. Siksi hakuprosessimme alkaa persoonallisuustesteillä sekä loogista päättelykykyä mittaavilla testeillä, minkä jälkeen rekrytoijamme keskittyvät ennen kaikkea motivaatioosi.

Hae siis mukaan, jos


* haluat aloittaa uuden uran IT-alalla
* olet valmis tekemään kovasti töitä poikkeuksellisen intensiivisen koulutuksen aikana
* joustava ja kärsivällinen: uusien taitojen opetteleminen ja uuden uran aloittaminen vaatii oikeanlaisen asenteen
* olet täysi-ikäinen ja sinulla on sujuva suomen- ja englanninkielentaito

MUUTA TIETOA
Mitä?


* Kokoaikainen 12 viikon intensiivikoulutusohjelma ja kokoaikainen, vakituinen työpaikka AcademicWorkinIT-konsulttina sen jälkeen


Milloin?


* Hakuaika 11.7.-4.8.2019(huomioithan, että valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä)
* Startti-ilta2.9.2019klo 17, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinenesiopiskelu ennen koulutuksen alkua
* Kokoaikaisen koulutuksen aloitus 30.9.2019
* Valmistuminen 20.12.2019. Valmistumisen jälkeen konsulteilla on joulun yli kaksi viikkoa palkatonta lomaa.
* Ensimmäisen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisen työsopimuksen alku 7.1.2019


Missä?


* Koulutuksen sijainti: Keilaranta4, 02150 Espoo
* Työskentelyalue: Pääkaupunkiseutu


Mikäli sinulla herääkysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa: [academy@academicwork.fi](mailto: academy@academicwork.fi)
HUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

ACADEMY

Academy on Suomen ensimmäinen kiihdytetyn oppimisen koulu, joka tarjoaa kunnianhimoisille alanvaihtajille tehokkaan tien uudelle uralle osaajapulasta kärsiville aloille. Jokaiselle valmistuneelle taataan vakituinen työpaikka heti koulutuksen jälkeen.
Academy on Academic Workin sisaryritys, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa ja Norjassa. Kansainvälisesti konsultteja on valmistunut yhteensä jo yli 1000.