(Poistunut julkaisusta)

OpEx Manager
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020


PCAS Finland Oy on kemianalan yritys, joka on erikoistunut lääkeaineiden valmistukseen ja kehitykseen lääketeollisuudelle. Aloitimme lääkeaineiden valmistuksen kaupallisessa mitassa ensimmäisenä Suomessa vuonna 1960. Korkealuokkaiset cGMP -vaatimukset täyttävät toimitilamme sijaitsevat Turussa. PCAS Finland Oy työllistää noin 100 henkilöä.
PCAS Finland Oy:n toimintaan kuuluu mm. prosessikehitys, tuotanto ja laadunvarmistus. Yrityksen liikevaihto on noin 25 miljoonaa euroa, josta pääosa tulee viennistä. Tärkeimmät vientialueemme ovat USA, Eurooppa ja Japani. Lisätietoa löydät Internet-sivuiltamme www.seqens.fi.
PCAS Finland Oy on osa ranskalaista SEQENS-konsernia, jolla on n. 3200 työntekijää maailmanlaajuisesti.

Haemme nyt PCAS Finlandille Turkuun
OpEx Manageria vastaamaan tehtaan jatkuvan parantamisen hankkeista
Operational Excellence Managerina hallitset ja kehität tehtaan OpEx-ohjelmaa ja vastaat jatkuvan parantamisen hankkeista. Sinulla on usean vuoden kokemus vastuullisesta jatkuvan parantamisen roolista. Tavoitteenasi on luoda tehtaalle OpEx-toimintaprosessit ja toimia jatkuvan parantamisen kulttuurin lähettiläänä organisaatiossa, johtaen, auttaen ja tukien kaikkia organisaation osia jatkuvan parantamisen tiellä. Toimit osana PCAS Finlandin johtoryhmää sekä SEQENSin globaalia OpEx-verkostoa.
OpEx Managerin päivittäisessä työssä korostuu käytännön osaaminen; johdat parantamisen hankkeita vahvasti käytännön esimerkein.
Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • usean vuoden kokemusta jatkuvan parantamisen tehtävistä ja jatkuvan parantamisen työkalujen käyttöä
  • soveltuvaa koulutusta
  • tehokasta otetta ja erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä vaikuttamisen taitoja kehityshankkeiden menestyksekkääseen johtamiseen
  • vahvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa


Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän suomalais - ranskalaisessa kemianalan yrityksessä, sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan kovatasoisessa kansainvälisessä OpEx -tiimissä. Valittu henkilö saa kattavan perehdytyksen tehtävään ja pääsee nauttimaan hyvistä eduista ja mukavasta työympäristöstä osaavien ammattilaisten kanssa. Tehtävä on vakituinen, ja sen on tavoite alkaa syksyn 2020 aikana.
Tämä haku on jatkohakuprosessi kesällä avoimena olleeseen OpEx Managerin paikkaan. Aiemmat hakemukset huomioidaan tässä haussa.
Hae tehtävää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 22.9.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän "OpEx-Manager, Turku" -kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa Experis Senior Consultant Kati Tuominen tiistaina 15.9. klo 9-10, p. 050 390 9787. (Viikolla 37 Kati Tuomisen loman aikana tiedustelut Jari Auronen torstaina 10.9. klo 15-16, p. 040 838 8064).

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.