(Poistunut julkaisusta)

Opetusteknologian asiantuntija
Lekolar

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Haluatko auttaa oppijoita ja opettajia ymmärtämään paremmin teknologian kehittyvää maailmaa? Innostutko ohjelmoinnista ja robotiikasta sekä inspiroivista oppimisympäristöistä? Tässä on sinulle erinomainen tilaisuus, sillä haemme nyt Lekolarille 

Opetusteknologian asiantuntijaa

Opetusteknologian asiantuntijana vastaat ohjelmoinnin ja robotiikan tuotekokonaisuudestamme ja toimit Maker-kulttuurin lähettiläänä asiakkaidemme suuntaan. Tärkein tehtäväsi on innostaa niin opettajia kuin oppilaitakin rohkeammin erilaisten teknologioiden pariin. 

Saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö, mikäli suonissasi virtaa mielenkiinto kehittyvää teknologiaa kohtaan ja nautit ihmisten kouluttamisesta sekä sparraamisesta. Osaat luoda ja ylläpitää verkostoja taitavasti ja tunnet myös sosiaalisen median kuin omat taskusi. Tulet työssäsi järjestämään koulutuksia ja workshopeja, joten erinomaiset esiintymis- ja vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä menestymisen edellytys.

Tehtävä soveltuu henkilölle, joka tuntee päiväkoti- ja koulumaailman ja ymmärtää niitä haasteita, joita oppijat ja opettajat kohtaavat ohjelmoinnin ja robotiikan parissa toimiessaan. Etsimällämme henkilöllä on pedagoginen tausta sekä taitoa ja intohimoa tulevaisuuden teknologioita kohtaan.  

Olemme Lekolarilla ylpeitä saadessamme tehdä yhteistyötä LEGO Educationin kanssa ja yhteistyömme myötä pääset tutustumaan ja kouluttautumaan Lego-tuotteiden asiantuntijaksi. Meillä on asiakkaita laajasti koko Suomen alueella, joten tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista. Lisäksi tulet toimimaan tiiviisti yhteistyössä kansainvälisten kollegojen kanssa, joten edellytämme englannin kielen taitoa.

Viihtyisät ja raikkaat toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Haagassa. Suomen yhtiössämme sinua odottaa 40 henkinen kollegojen joukko, joka toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Kiinnostuitko?

Hae mukaan ja tule kehittämään tulevaisuuden teknologioita ja oppimisympäristöjä kanssamme! Jätä hakemuksesi viimeistään 16.9 osoitteessa https://www.psycon.fi/avoimet-tyopaikat ja liitä mukaan myös CV. Mikäli jokin mietityttää, niin ole rohkeasti yhteydessä. Lisätietoja tehtävästä saat Lekolarin kehityspäälliköltä Mikko Kyröltä 6.9. ja 13.9. klo 9-10. p. 040 650 1722 sekä Psyconin konsultilta Laura Nissilältä 4.9. ja 11.9. klo 9-10. p 020 710 1271.

Opettaja, pedagogiikka, teknologia, opetus, robotiikka, ohjelmointi