(Poistunut julkaisusta)

Opetusneuvos, yksikön päällikkö
Opetushallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Rakennat uuden Tietopalvelut-yksikön ja sen toimintakulttuurin yhdessä henkilöstön kanssa. Luot yksiköllesi parhaat mahdolliset edellytykset asiakasarvon tuottamiseen ja vaikutusten aikaansaamiseen. Edistät henkilöstön työhyvinvointia, huolehdit oppimisesta ja uudistumisesta sekä vuorovaikutuksen vahvistamisesta. Vastaat yksikkösi toiminnan suunnittelusta, ohjaamisesta ja arvioinnista. Rinnallasi on rautainen joukko oppimiseen intohimoisesti suhtautuvia alansa asiantuntijoita.

Opetushallituksessa teet merkityksellistä työtä kehittämisviraston innostavassa ilmapiirissä. Osana johdon foorumia osallistut koko Opetushallituksen johtamiseen ja kehittämiseen.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys viran tehtäväalaan, suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Hakijalta odotamme

Johtamistapasi on valmentava ja dialoginen. Kannustat jatkuvaan oppimiseen, tuet asiakaslähtöistä kehittämistä, jaettua asiantuntijuutta ja verkostomaista yhteisohjautuvuutta. Vahvistat yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemisen kulttuuria. Osaat hahmottaa vaikutusketjuja ja kompleksisia kokonaisuuksia, rakentaa yhteistä tilannekuvaa ja sanallistaa tavoitteet selkeästi. Haluat uudistua ja uudistaa. Sinulla on erinomaiset henkilöstöjohtamis- ja työyhteisötaidot ja laaja kokemus vastaavista johtotehtävistä. Arvostat avoimuutta, jatkuvaa palautetta ja onnistumisen iloa.

Sinulla on vahva kokemus tietoon perustuvasta arvonluonnista ja ymmärrät digitalisaation tietotuotannolle ja tiedon hyödyntämiselle luomat mahdollisuudet.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen

Työaika: Virastotyöaika

Tehtävä alkaa: 1.1.2021

Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 30.11.2020 16:15

ID: 29-287-2020

Sähköiset hakemukset:

  • Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Opetushallituksen kirjaamo
PL 380
00531 Helsinki

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtävästä maksettava palkka on 5700 - 6100 euroa kuukaudessa valittavan henkilön koulutuksen, kokemuksen ja osaamisen mukaan.

 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä

Paula Merikko
johtaja, Asiakkuudet ja tieto 1.1.2021 lähtien.

029 533 1783

paula.merikko@oph.fi

Toimipiste

Opetushallitus
Hakaniemenranta 6
00530 Helsinki

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Yhteydenotot puhelimitse 20.11.2020 klo 8-9 ja 24.11.2020 klo 15-16.

Lisätietoja: Opetushallitus

Koeaika on 6 kuukautta.