(Poistunut julkaisusta)

Opettaja, Suomi toisena kielenä, 2 paikkaa
Omnia, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2020

Omnia hakee kahta suomi toisena kielenä opettajaa vakituiseen palvelussuhteeseen 1.8.2020 alkaen.

Tulet toimimaan ammatillisessa koulutuksessa oppimisvalmiuksia tukevissa opinnoissa ja suomi toisena kielenä -opetuksessa. Olet osa OPVA-tiimiä ja lisäksi osallistut myös opettamiesi ammatillisten alojen arkitiimien toimintaan. Työtehtäviisi kuuluu S2-opetuksen ja -tuen lisäksi kielitesteihin osallistuminen ja niiden arviointi.

Edellytämme näkemystä ammatillisen koulutuksen reformin mukaisesta opetuksen kehittämisestä. Työssäsi osaat huomioida opiskelijan aiemman osaamisen ja ohjaat opiskelijaa yksilöllisesti opinnoissa.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, opettajan pedagogista pätevyyttä sekä S2-opintojen opettajan kelpoisuutta. Lisäksi edellytetään kokemusta S2- opetuksesta sekä maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden ohjaamisesta.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja innostut päästessäsi kehittämään opiskelijoita osallistavia opetusmenetelmiä. Työssä menestyminen edellyttää sinulta pelotonta asennetta pedagogisille kokeiluille sekä erinomaisia tiimityötaitoja. Arvostamme eri ammattialojen tuntemusta ja olet voinut hankkia työkokemusta moninaisista työtehtävistä. Tärkeintä on, että sinulla on aito halu ohjata opiskelijoita ja kykenet työskentelemään itseohjautuvasti ja joustavasti opiskelijan tarpeet huomioiden.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Palvelussuhteessa sovelletaan tuntiopettajan palvelussuhteen ehtoja.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.