(Poistunut julkaisusta)

Opettaja, matematiikka, fysiikka ja kemia
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Työavain: 172493
Hakuaika alkaa: 12.4.2018
Hakuaika päättyy: 26.4.2018 15.00
Palkka: OVTES
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työ alkaa: 1.8.2018

Työn kuvaus

Omnia hakee opettajaa vakinaiseen palvelussuhteeseen 1.8.2018 alkaen. Tulet toimimaan yhteisten tutkinnon osien opettajana matemaattis-luonnontieteellinen osaamisen tutkinnon osassa ja vastuullasi on erityisesti matematiikka ja matematiikan soveltaminen arvostamme myös kykyä opettaa fysikaaliset ja kemialliset ilmiöt ja niiden soveltaminen - osa-aluetta. Tehtävässä korostuu ymmärrys eri ammateissa tarvittavasta matemaattisesta osaamisesta. Toivomme, että kykenet opettamaan osa-aluetta työelämään ja ammatillisiin tutkinnon osiin integroidusti ja kokemuksellisesti konkretian kautta erilaiset opiskelijoiden haasteet huomioiden.

Edellytämme näkemystä ammatillisen koulutuksen reformin mukaisesta opetuksen kehittämisestä. Työssäsi osaat huomioida opiskelijan aiemman osaamisen ja ohjaat opiskelijaa yksilöllisesti opinnoissa. Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja innostut päästessäsi kehittämään opiskelijoita osallistavia opetusmenetelmiä.

Arvostamme kykyä integroida yhteisiä ja ammatillisia tutkinnon osia, ohjata työpaikalla tapahtuvaa oppimista sekä toimia joustavasti erilaisissa oppimisympäristöissä. Työssä menestyminen edellyttää sinulta pelotonta asennetta pedagogisille kokeiluille, tiimityötaitoja ja oppiainerajat ylittävää laaja-alaista näkemystä oppimisesta.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Palvelussuhtteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Yhteystiedot

koulutuspäällikkö Riitta Vihunen ke 18.4.2018 klo 9-11 puh. 046 851 5023

http://www.omnia.fi