(Poistunut julkaisusta)

Opettaja, liiketoiminta
Omnia, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

Haluatko olla tekemässä uutta pedagogiikkaa ja lähteä rohkeasti rakentamaan uudistuneen liiketoiminnan perustutkinnon opetuskäytänteitä?

Omnia hakee opettajaa vakinaiseen palvelussuhteeseen 1.8.2020 alkaen.

Tulet toimimaan liiketoiminnan perustutkinnon sekä tarvittaessa myös ammatti- ja erikoisammattitutkintojen opettajana. Sinun osaamisesi nousee erityisesti palvelumuotoilun, asiakaspalvelun, myynnin, asiakkuuksien hoidon ja/tai markkinointiviestinnän alueilta.

Tehtävässä edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta liike-elämän ammatillisten perustutkintojen opetustehtävistä sekä liike-elämän työkokemusta.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Arvostamme osallistavien ja joustavien opetusmenetelmien käyttöä ja etäopetuksen käytännön kokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää, että osaat ohjata opiskelijaa yksilöllisesti ja osaat viedä osaamisperustaisuuden käytäntöön. Osaat myös toimia erilaisissa oppimisympäristöissä ja haluat osallistua niiden kehittämiseen. Luonnollisesti hallitset hyvin toimiston digitaaliset ohjelmistot ja sinulla on hyvät verkostoitumis-, vuorovaikutus- ja tiimityötaidot.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Lisätietoja

Sirkku Mäntynen koulutuspäällikkö 15.5. klo 8.00 - 11.00 puh. 050 348 8820

http://www.omnia.fi