(Poistunut julkaisusta)

Opettaja, kone- ja tuotantotekniikka
Omnia, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Omnia hakee opettajaa vakinaiseen palvelussuhteeseen 3.8.2020 alkaen.

Opettajan tehtävän tarkoituksena on tukea ja ohjata oppimisprosessin etenemistä ja osaamisen kehittymistä pedagogista asiantuntemusta ja opetettavan alan erityisosaamista hyödyntäen. Avoinna olevassa virassa opetettavana alana on kone- ja tuotantotekniikan, erityisesti hitsaukseen liittyvät ammatilliset sisällöt sekä opintojen henkilökohtaistamiseen liittyvät tehtävät.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998.

Soveltuvan erikoisammattitutkinnon suorittaneet huomioidaan kelpoisina hakijoina. Pedagogisen pätevyyden puuttuessa voidaan valinta tehdä ehdollisena.

Tehtävässä edellytetään käytännön kokemusta kone- ja tuotantotekniikan alalta, erityisesti levy- ja hitsaustöistä sekä mahdollisuus päivä- että iltaopetukseen.

Eduksi luetaan hitsauspätevyydet ja IWS-koulutus. Kokemus Wilma -opiskelijahallinto-ohjelman käytöstä ja Teams-verkko-opetuksesta. Lisäksi eduksi katsotaan kokemus sekä nuorten että aikuisten opetuksesta ja ohjauksesta että maahanmuuttajaopetus- ja ohjauskokemus.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö Anne Nikkanen, puh: 050 379 8748 ja tutkintovastaava Pekka Juutilainen, puh: 043 824 3454, ma-pe klo 12-16.

http://www.omnia.fi