(Poistunut julkaisusta)

Opettaja, kone- ja tuotantotekniikan ala
Hyria koulutus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Hyria koulutus on paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Palvelemme sekä työnantajia että henkilöasiakkaita. Kohtaamme vuosittain 10 000 opiskelijaa. Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa.

Enemmän osaamista - Enemmän asennetta. Haluatko tehdä jotain todella merkityksellistä? Meillä on sinulle opettajan tehtävä.

Haemme Riihimäelle opettajaa tekniikan ja liikenteen alalle kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon ammatillisten aineiden opetukseen.

Kone- ja tuotantotekniikan opettajan tehtävään kuuluu hitsauksen ja/tai koneistuksen sekä koneenasennuksen opetus, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus sekä opetuksen kehittäminen. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja alan työkokemusta. Eduksi katsomme opettajakokemuksen ja yhteydet alan työnantajiin. Lisäksi toivomme kokemusta pienkoneiden korjaamisesta ja huoltamisesta.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. Palkkaus määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.