(Poistunut julkaisusta)

Opettaja, kiinteistönhoito
Omnia, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2020

Omnia hakee opettajaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle 3.8.2020 alkaen.

Opettajan tehtävän tarkoituksena on tukea ja ohjata oppimisprosessin etenemistä ja osaamisen kehittymistä pedagogista asiantuntemusta ja opetettavan alan erityisosaamista hyödyntäen. Avoinna olevassa tehtävässä opetettavana alana on puhtaus- ja kiinteistöpalveluala, pääasiassa kiinteistönhoitajien koulutukset, erityisesti kiinteistöteknisten järjestelmien hoitamiseen ja kiinteistöautomaation käyttämiseen liittyvät ammatilliset sisällöt sekä opintojen henkilökohtaistamiseen liittyvät tehtävät.

Lisäksi opettajan työnkuvaan kuuluu myös opiskeluvalmiuksia tukevien opintojen (OPVA) ja muiden tekniselle alalle valmentavien koulutusten suunnittelu ja toteutus (Osaamiskeskus).

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998.

Soveltuvan erikoisammattitutkinnon suorittaneet huomioidaan kelpoisina hakijoina. Pedagogisen pätevyyden puuttuessa voidaan valinta tehdä ehdollisena.

Tehtävä edellyttää opettajalta kiinteistönhoidon perustutkinnon opettamiskokemusta sekä maahanmuuttajaopetus ja-ohjauskokemusta.

Eduksi katsotaan kokemus Wilma-opiskelijahallinto-ohjelman käytöstä, Teams-verkko-opetuksesta, kokemus nuorten ja aikuisten opetuksesta ja ohjauksesta sekä oppisopimus ja TE-koulutuksista. Lisäksi eduksi katsotaan mahdollisuus päivä- että iltaopetukseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät tuntiopettajan palvelussuhteen ehtojen mukaisesti.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö Anne Nikkanen, puh: 050 379 8748

http://www.omnia.fi