(Poistunut julkaisusta)

OPETTAJA, esimiestyö ja johtaminen
Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2020

Sytytkö esimiesten sparraamisesta ja kouluttamisesta?

OPETTAJAn tehtäviin kuuluu esimiestyön ja johtamisen ammatti- ja erikoisammattitutkintojen opiskelijoiden vastuuohjaajana toimiminen, kouluttaminen ja osaamisen arviointi sekä koulutusten suunnittelu ja uusien toimintamallien kehittäminen tiimin ja asiakasorganisaatioiden kanssa. Tutkintotavoitteisten koulutusten lisäksi valmennamme ja fasilitoimme asiakasorganisaatiossa heidän tarpeidensa mukaan.

Edellytämme hakijalta ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemusta esimiestyöstä.

Haemme tehtävään hyvät ohjaus- ja vuorovaikutustaidot omaavaa tiimipelaajaa, joka tuntee ammatillista koulutusta.

Arvostamme kokemusta koulutus- ja fasilitointitehtävistä ja koulutustuotteiden kehittämisestä, verkkopedagogista osaamista sekä kunta- / sote alan tuntemusta.
Opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 ja siihen tehdyn muutoksen 1150/2017 mukaisesti.

Toimipisteemme sijaitsee Järvenpäässä Tuusulanjärven rannalla. Järjestämme koulutuksia Keudan muissakin toimipisteissä sekä asiakkaan tiloissa pääasiassa pk-seudulla. Työssä tarvitaan omaa autoa. Tehtävään valittavan on esitettävä ennen työn aloittamista lain 504/2002 mukainen rikostaustaote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä käytetään 6 kk:n koeaikaa.

Työ alkaa 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 5.8.2020 klo 14:00.