(Poistunut julkaisusta)

Operoija, osa-aikainen, Evac Oy, Hyrylä/Tuusula
Evac Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021
Oletko valmis lähtemään projektiluontoiseen työtehtävään, jossa pääset kehittämään uutta jätteenkäsittelyjärjestelmää? Tässä mielenkiintoisessa työtehtävässä pääset osallistumaan koko prosessiin, laitteen rakentamisesta raportointiin asti! 

Etsimme sinua 
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Evac Oy:lle, operoijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Hyrylään. Tehtävässä viikoittaiset työtunnit asettuvat 30-37,5 välille ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Evac Oy:lle. Aloitus tehtävässä on pikimmiten, sopivan henkilön löydyttyä ja projektin on kaavailtu kestävän huhtikuun loppuun. 

Operoijan työtehtävässä toimit uudenlaisen jätteenkäsittelyjärjestelmän testaajana. Pääset työssäsi osallistumaan uuden tuotteen kehittämisprosessiin vaihe vaiheelta. Tässä roolissa menestyäksesi tarvitset oma-aloitteisen ja reippaan työotteen sekä ennakkoluulottoman asenteen. Tämä työ tarjoaa sinulle hienon mahdollisuuden päästä näkemään uuden tuotteen testausprosessi ja toimimaan osana sitä. Olemassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan työtehtävässä eduksi, mutta se on myös mahdollista suorittaa perehdytyksen aikana. Fyysisesti työpiste sijaitsee Hyrylässä ja kulkemisen kannalta oma auto on tarpeen. 

Evac Oy on maailman johtava meri-, offshore- ja rakennusteollisuuden integroitujen veden- ja jätteenkäsittelyjärjestelmien sekä korroosionestojärjestelmien toimittaja. Tutustu tarkemmin yritykseen:  https://evac.com/fi/company/ 

Pääasialliset tehtävät 
  • Vastaat jätteen käsittelyjärjestelmän käyttämisestä ja valvonnasta 
  • Raportoit viikoittaisella tasolla järjestelmän toiminnasta  
  • Kontaktoit tarvittaessa eri osastoja, esimerkiksi ongelmatilanteissa 
Odotamme sinulta 
  • Soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi konetekniikan, prosessitekniikan tai sähkö- ja automaatioala 
  • Suomen kielen osaamista 
  • Raportointiin tarvittavat kirjalliset taidot 
  • Eduksi katsomme aiemman relevantin työkokemuksen esimerkiksi prosessi- tai kunnossapidon puolelta
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden 
  • mielenkiintoiseen projektiin 
  • hyvään perehdytyksen 
  • arvokkaaseen työkokemukseen mielenkiintoisessa yrityksessä 
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin lähetäthän hakemuksesi meille palkkatoiveen kanssa mahdollisimman pian, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 10.2.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).  Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 

Lisätietoa Studentworkista 
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana. 
Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. 
Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!