(Poistunut julkaisusta)

Operatörer
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Är du intresserad av att jobba inom produktion? Vill du arbeta med dina händer? Vore detta jobb något för dig?

Vi söker OPERATÖRER till en långsiktig arbetsrelation till vår kund i Replot.

Vi söker duktiga och initiativrika personer inom metallbranschen. Vi önskar att du har tidigare erfarenhet inom området, utbildning inom metallbranschen ses som en fördel. I kundbetjäningssitutationer behöver du goda kunskaper i svenska språket.

Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön och ett mångsidigt arbete där du kan utveckla och utmana dig själv.

Arbetet påbörjas med ett bemanningsuppdrag varefter det finns möjlighet till att få en fastanställning i vårt kundföretag. Arbetstiderna varierar mellan morgon- och kvällsskift. Arbetet börjar så snabbt den lämpliga personen hittats.

Skulle du vara personen vi söker? Fyll i en elektronisk ansökan senast den 31 januari 2019 via den bifogade länken eller på www.personalhuset.fi. Du kan även bifoga din CV. Vi går igenom ansökningarna redan under ansökningstiden och intervjuar kandidater i god tid.

Du hittar oss även på Facebook och Instagram - @personalhusetvaasa


Personalhuset är ett av Nordens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Kärnan i all våran verksamhet är att vi bryr oss: vi hjälper till att bygga framgångshistorier och vi är verkligen närvarande. Omfattande personalprofiler samt bedömning av de färdigheter som behövs i arbetet säkerställer att rätt kompetens möter rätt arbete. Vi på Personalhuset gör vardagen smidig och uppfyller löften varje gång. www.personalhuset.fi

Arbetsvälmående, arbetssäkerhet och förbättring av arbetsförnöjsamhet är väldigt viktiga ärenden för oss. Personalhuset Staffing Group är medlem i HPL (Henkilöstöpalvelualojen liitto) och auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Detta bevisar för våra kunder och anställda att vi är en ansvarsfull och pålitlig samarbetspartner. www.hpl.fi/auktorisointi