(Poistunut julkaisusta)

Operatör, Kraftverk
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Vi söker dig som är en ingenjör och intresserad av energisektorn för att jobba som operatör av kraftverk i ett kontrollrum i Vanda hos vårt kundföretag. Du kan vara nyutexaminerad och du vill utvecklas som expert i branschen – viktigaste är motivationen att lära sig!

Som operatör jobbar du i ett ultramodernt kontrollrum där du har fjärrkontroll på olika kraftverk och värmeanläggningar. Anställning är en tillsvidareanställning och du kan börja arbeta direkt eller enligt överenskommelse.

Uppgifter omfattar styrning och fjärrkontroll av drift-och kontrollanläggningar samt fjärrvärmenät. Du jobbar i 3-skift och det krävs att du är stresstålig.

Du har bra möjligheter att utveckla dig till en branschexpert om du har:

  • teknisk utbildning (t. ex. energiteknik/produktionsteknik eller processingenjör/DI)
  • rätt attityd och intresse för branschen
  • vilja att jobba 3-skift
  • goda kunskaper i svenska och finska

Förutom intressanta arbetsuppgifter erbjuder vårt kundföretag en konkurrenskraftig lön och en bra möjlighet till karriärutveckling. Du kan se branschens banbrytande teknik och vara involverad i utvecklingen av energimarknaden. Detta är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas och vill komma vidare i din karriär, så registrera din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om uppdraget, ring Kristiina Vormala på Barona Engineering (040 837 4019), bäst tillgänglighet på torsdagar kl 13-14.