(Poistunut julkaisusta)

Operative Purchaser
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Tehtävästä

Haemme Metso Minerals -liiketoimintamme tuotannon ostoon Tampereelle kahta Operatiivista ostajaa noin vuoden määräaikaisiin tehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluu mm. ostotilausten luonti, tilauskannan seuranta ja päivitykset sekä ostoparametrien päivitys toiminnanohjausjärjestelmään. Työskentelet päivittäin toimittajaverkostomme kanssa Suomessa ja Euroopassa sekä olet sisäisesti yhteydessä tuotantoon, tuotannon suunnitteluun ja tilauskonttoriimme.

Jos innostusta ja osaamista riittää, tiimissämme on mahdollista päästä mukaan erilaisiin toiminnankehittämisprojekteihin.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi operatiivisena ostajana sinulla tulisi olla kaupallinen koulutus ja mielellään jo aiempaa kokemusta ostotyöstä. Toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemuksesta (esim. SAP) on tehtävässä hyötyä.

Olet koordinointitaitoinen ja prosessiorientoitunut. Pystyt hahmottamaan suuria kokonaisuuksia ja sinulla on aktiivinen ja itsenäinen työote. Sinulla on kykyä työskennellä myös paineen keskellä ja säilytät positiivisen asenteesi kiireessäkin.

Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin hyviä yhteistyötaitojasi hyödyntäen. Ennen kaikkea olet tiimipeluri, jolla on halua ottaa asioista selvää ja kiinnostusta kehittyä ostotehtävissä.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja mielenkiintoisen ostotehtävän kansainvälisessä työympäristössä. Pääset kehittymään kanssamme ja saat luonnollisesti myös ison yrityksen edut ja uramahdollisuudet. Tueksesi saat mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön.

Tervetuloa osaavaan, mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme!

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Koljonen, Manager, Operative Procurement, puh: +358 40 751 1336. Tiedustelut sähköpostitse anna.koljonen(at)metso.com ja puhelimitse keskiviikkona 17.7 klo 10-12.

Haethan tehtävää Metso Careers -sivujen kautta viimeistään keskiviikkona 31.7.2019. Liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. 

 

Metso Suomi on savuton työpaikka.