(Poistunut julkaisusta)

Operations Specialist/ Palveluasiantuntija
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Operations Specialist/ Palveluasiantuntija

 

POP PANKKI –RYHMÄ,

POP Pankki –ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

 

Operations Specialist Bonum Pankin Kortit ja Luotot tiimiin

Etsimme Kortit ja Luotot tiimiin asiakaspalvelun ja liiketoiminnan tukitehtävien asiantuntijaa varmistamaan liiketoiminnan päivittäistuotannon toimivuuden sekä POP Pankkien ja POP Pankkien asiakkaiden laadukkaan palvelun. Kortit ja Luotot tiimi vastaa POP Pankkien Visa korttituotteista sekä vakuudettomien luottojen liiketoiminnasta. Lisäksi tuemme muita liiketoimintoja mm. maksupalvelutehtävien digitoinnin päivittäistuotannon valvonnan osalta.

 

Operations Specialist roolissa vastaat Kortit ja Luotot liiketoiminnan päivittäistuotannon sujuvuudesta, pankkien ja asiakkaiden asiakaspalvelusta sähköpostitse sekä puhelimitse kortteihin ja luottopäätöksiin liittyen sekä korttireklamaatioiden käsittelystä. Työpäiväsi koostuu puhelinasiakaspalvelusta, sähköposteihin vastaamisesta, reklamaatioiden käsittelystä sekä tuotannon raporttien seurannasta ja reagoimisesta. 

 

Etsimme henkilöä, jolla on asiakaspalveluhenkinen tausta, avoin, innostunut ja kehityshakuinen asenne sekä vahvat sosiaaliset taidot. Kokemus finanssitoimialalta sekä korttiväärinkäytösten /reklamaatioiden käsittelystä katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme, jos Visa/Mastercard dispute/chargeback prosessit ovat sinulle tuttuja.

 

Toimenkuvaan kuuluu mm. seuraavat tehtävät:

  • Korttien toimintaan ja korttituoteisiin liittyvä neuvonta POP Pankeille
  • Asiakastuki luotollisten korttien ja kulutusluottojen luottopäätöksiin liittyen
  • Harkintaan jääneiden luottopäätösten käsittely
  • Korttiväärinkäytöksiin ja korttireklamaatioihin liittyvä tuki POP Pankeille ja POP Pankkien asiakkaille
  • Kortti –ja kulutusluottoliiketoiminnan päivittäistuotannon seuranta
  • Ulkoistettujen maksupalvelutehtävien päivittäistuotannon valvonta

 

Tarjoamme sinulle:

  • monipuoliset työtehtävät vakavaraisessa ja vauhdilla kehittyvässä pankkiryhmässä
  • mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan ja työn sisältöön sekä mahdollisuuden päästä mukaan hyvin eri tyyppisiin hankkeisiin
  • asiantuntevan, innostuvan ja erittäin ketterästi työskentelevän tiimin
  • modernit toimitilat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut

 

Toimitilat ovat Espoon Leppävaarassa (Panorama Tower) erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä.

 

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian alla olevan haku linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Korte 050 33 669 33 tai anne.korte@poppankki.fi.