(Poistunut julkaisusta)

OPERATIONS MANAGER
Northern Hall and Cover Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Northern Hall and Cover Finland Oy tehostaa toimintaansa. Haemme joukkoomme aikaansaavaa ja innostunutta Operations Manageria, jolla on kokemusta strategisesta ja operatiivisesta muutosjohtamisesta valmistavan teollisuuden parissa.

Operations Manager (operatiivinen päällikkö) vastaa tehtävässään kolmen Northern Hall and Cover Finland Oy:n tuotantoyksikön (Kuopio, Rusko, Tuusula) toimintojen koordinoinnista ja tuotantoprosessien optimoinnista. 

Työtehtävän ensisijainen tavoite on tuotannon tehokkuuden kehittäminen ja jatkuva parantaminen. Toivomme, että sinulla on kokemusta ja näkemystä miten työmenetelmiä yhtenäistetään eri tuotantoyksiköiden välillä.  

Työtehtävään kuuluvat olennaisesti myös: 

  • Materiaalin läpiviennin parantaminen  
  • Tuotannon seuranta ja valmistuksen koordinointi yksiköiden välillä –  synergian löytäminen 
  • Logistiikan ja materiaalihankkinan optimointi (materiaalien riittävyys, varastonkierto, oikea-aikaisuus) 
  • Laitehankintasuunnittelu 
  • Yksiköiden palkkausjärjestelmien analysointi ja yhtenäistäminen 
  • Laatu 
  • Työturvallisuus 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta valmistavan teollisuuden parista. Sinulla on näyttöä muutosprojektien ja –hankkeiden suunnittelusta, johtamisesta ja menestyksekkäistä läpivienneistä. 

Arvostamme pitkäjänteistä ja asioita aikaansaavaa työskentelyotetta. Suhtaudut työhösi yrittäjämäisesti ja rehellisen intohimoisesti laadusta tinkimättä. Olet analyyttinen; sinua motivoivat luvut ja tavoitteet. Olet mahdollisesti toteuttanut käytännössä LEAN-periaatteita ja kykenet jalkauttamaan jatkuvan parantamisen toimintamalleja työyhteisöön rakentavalla ja osallistavalla johtamistyylilläsi. Viihdyt tuotantoympäristössä ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. 

Koulutustaustasi on ylempi korkeakoulututkinto, esimerkiksi M.Sc. Engineering. 
Puhut ja kirjoitat suomen lisäksi sujuvasti englantia. Ruotsin kielen hallinta katsotaan eduksi. Tehtävässä raportoit suoraan operatiiviselle johtajalle, joka on konsernin johtoryhmän jäsen. Operations Managerin tehtävä on Suomessa uusi ja se on esimiestehtävä. 

Tarjoamme tehtävän, jossa pääset kehittämään ja näkemään kättesi jäljet. Työ edellyttää aktiivista läsnäoloa kaikissa NHC Finlandin tuotantoyksiköissä (Rusko, Kuopio, Tuusula). Päätoimipiste sijaitsee Ruskossa. Jos pidät liikkuvasta ja monipuolisesta, vastuullisesta tehtäväkentästä tuotannon parissa, tässä olisi nyt sellainen tarjolla.  

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Tarja Oinonen, puh. 050 531 4864. 
Jätä englanninkielinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si osoitteessa www.mercuriurval.fi viimeistään 28.02.2021. Löydät tehtävän viitenumerolla FI-15837.