(Poistunut julkaisusta)

Operations Manager
Tamtron Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Onko kehitysmyönteisyys ja ja ihmisten kautta menestyksen rakentaminen osa DNA:tasi ? Meillä olisi nyt Tampereella tarjolla avainpelaajan paikka suomalaisen vientiteollisuuden menestyjän palveluksessa.

Operations Manager (tuotanto ja toimitukset, osto ja elinkaaripalvelut)

Millaisiin tehtäviin osaajaa etsimme? Mielenkiintoinen roolisi koostuu seuraavista kokonaisuuksista: ihmisistä, laadusta, toimitusvarmuudesta ja kustannustehokkuudesta sekä erilaisista kehitystehtävistä.

Tehtävässä pääset ottamaan vastuun tuotannostamme, toimitusketjustamme sekä osto- ja elinkaaripalveluistamme ja johtamaan niitä vahvalla kehitysnäkökulmalla.  Yhdessä tiimisi kanssa päämääränne on osaltanne varmistaa yhtiön strategisen tavoitteen (First Choice Provider of Weighing Systems) saavuttaminen. Tämä saavutetaan parhaan asiakaskokemuksen kautta, jossa tuotteiden ja toimitusten laadulla, aikataulujen pitämisellä ja tavoitettavuudella on keskeinen merkitys. Kaiken perustana on henkilöstömme palveluasenne. Prosessien, järjestelmien, työvälineiden ja menetelmien kehittämisen lisäksi olet vahvasti mukana vaihtoehtoisten ratkaisujen aktiivisessa kartoituksessa.

Pääset edistämään aloitettuasi mm. seuraavia tehtäviä ja hankkeita: Tilaus-toimitusketjun kehitysaihioiden läpivienti (esim. 6S projekti) ja hyvän toimitusvarmuuden säilyttäminen (>95%), huollon työkalujen, prosessien ja henkilöstön kehittäminen, projektitoimitusten kehittäminen ja johtaminen, ostotoiminnan kehittäminen toimitusvarmuuden nostamiseksi ja kannattavuuden ajuriksi sekä omien huoltoresurssien ja ulkoistettujen aluehuoltojen käytön optimointi. Tulet olemaan vahvasti mukana myös uuden puutavaranosturivaa’an riipuketuotannon ramp up:ssa.

Yksikkösi työntekijöitä johdat positiivisella esimerkilläsi ja arjessa läsnä ollen. Johdat suorien alaisiesi, tuotantoinsinöörin, ostopäällikön ja huoltopäällikön, kanssa noin 30 henkilön osaajajoukkoa. Teette tiivistä yhteistyötä mm. tuotepäälliköiden ja tuotekehityksen kanssa. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Millaista osaajaa etsimme? Etsimämme henkilö on koulutukseltaan insinööri/DI ja omaa kokemusta mielellään seuraavilta osa-alueilta: ihmisten johtaminen, kokoonpanotuotanto, projektitoimitukset, kehityshankkeet ja elinkaaripalvelut. Sinulla tulisi olla ymmärrystä toiminnanohjaus- ja laatujärjestelmistä, tuotantomenetelmistä ja -tekniikoista sekä alihankkijoiden ja toimittajien ohjauksesta. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää suomen kielitaidon lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

Millaista henkilöä etsimme? Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Herätät vuorovaikutustaidoillasi luottamusta niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien parissa. Uudistamis- ja kehittämishalu kuuluvat vahvasti luonteenpiirteisiisi. Osaat katsoa riittävän kauaksi tulevaisuuteen ja haastaa fiksusti myös muita ajattelemaan asioita uusista näkökulmista. Sinulla pysyvät langat käsissä tiukimmissakin tilanteissa. Tehtävä edellyttää satunnaista matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä ja dynaamisessa yhtiössä sekä mahdollisuuden olla mukana edelleen rakentamassa Tamtronin kansainvälistä kasvua ja menestystä.  Työkenttä on itsenäinen ja vastuullinen ja tarjoaa hyvät puitteet tulokselliseen toimintaan sekä itsensä kehittämiseen. Yhtiö tukee henkilöstön kouluttautumista.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentek Advisorsin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi. Käy jättämässä hakemuksesi hae työpaikkaa -nappia painamalla tai Mentekin sivuilla osoitteessa: www.mentek.fi

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Etenemme rekrytointiprosessissa ketterästi ilman viimeistä hakupäivää.