(Poistunut julkaisusta)

Operations Manager
Anonyymi työnantaja

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Haemme nyt

Operations manageria

vastaamaan Pohjoismaiden sekä Kiinan projektien tuloksellisesta johtamisesta.

Tehtävässä tulet vastaamaan Pohjoismaiden ja Kiinan projektien johtamisesta. Tulet vastaamaan projektien kokonaisvaltaisesta läpiviemisestä työn suunnittelusta tiimisi suorituksen johtamiseen. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu työn tehokkuuden ja turvallisuuden varmistaminen, asiakkuuksien hallinta, resurssien allokointi ja yhteydenpito alihankkijoihin. Lisäksi kehität yrityksen tuote- ja palvelukokonaisuuksia yhdessä muiden osastojen kanssa sekä koulutat tiimiäsi.

Etsimällämme henkilöllä on useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä kansainvälisessä ympäristössä. Omaat vahvan teknisen ymmärryksen, tunnet alan markkinat sekä sinulla on kokemusta ihmisten ja projektien tuloksellisesta johtamisesta. Kommunikoit sujuvasti englanniksi – ruotsin kieli katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää viikoittaista matkustamista Pohjoismaissa sekä noin 5–10 matkaa Kiinaan vuosittain. Toimipisteesi on ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla, mutta vaihtoehtoisesti muitakin sijaintivaihtoehtoja on tarjolla.

Sinulle tarjoamme aidosti mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kansainvälisessä ympäristössä sekä kilpailukykyiset edut. Tartu haasteeseen!

Lisätietoja tästä tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, Research Consultant Ella Raskila p. 050 595 9350. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 22.7.2018 mennessä kotisivujemme www.personnel.fi kautta.