(Poistunut julkaisusta)

Operations Manager (sijaisuus) – Production Center, Back Office
Aktia Pankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden Aktiaa? Nyt haemme sijaista Operations Managerille 14 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Production Centerin Back Office -tiimiin Vaasaan! Sijaisuus on ajalle 1.2.2020–31.3.2021.

Production Centerin Back Office -tiimillä on tärkeä rooli pankin luottoprosessissa, ja se tarkistaa luottoasiakirjojen laadun riippumattomana tahona ja hoitaa luottojen maksun. Tiimin tehtäviin kuuluu myös pankin kiinteistövakuuksien käsittely sekä niihin liittyvät asiantuntijatehtävät. Tiimi käsittelee sekä yritysasiakkaiden että henkilöasiakkaiden luottoasiat.

Tunnistatko itsesi? Sinulla on aiempaa kokemusta esimiestyöstä ja olet inspiroiva johtaja. Olet kiinnostunut muutosjohtamisesta ja sinulla on laaja osaaminen rahoitusalalta ja luotonannosta. Nautit haasteista eikä sinulla mene sormi suuhun vaikeissakaan tilanteissa. Sinulla on hyvät organisointikyvyt ja teet täysillä kaiken, minkä teet. Hallitset myös molemmat kotimaiset kielet. Jos tunnistit itsesi, avoin toimemme on oikea juuri sinulle!

Tehtäväkuvaus ja vastuualueet

Ensisijaiset tehtäväsi ovat

  • Tiimin toiminnan johtaminen ja siitä vastaaminen
  • Toiminnan kehityksestä ja tiimin työprosesseista vastaaminen
  • Vastuu automatisoinnista ja yksinkertaistamistyöstä
  • Henkilöstövastuu

Toivottu osaaminen

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta esimiestyöstä. Olet innostunut johtaja ja kiinnostunut muutosjohtajuudesta. Lisäksi sinulla on kyky valmentaa ja sparrata ihmisiä tuomalla heidän vahvuutensa esille. Sinulla on kattava osaaminen rahoitusalasta ja luotonannosta sekä hyvät organisointikyvyt. Lisäksi olet huolellinen. Sinulla on erinomaiset viestintä- ja yhteistyötaidot sekä kyky ilmaista itseäsi uskottavasti ja vakuuttavasti sekä kirjallisesti että suullisesti

Toivomme myös, että

  • Olet joukkuepelaaja, jolla on korkea työmoraali
  • Et näe tehokkaita prosesseja ja sääntöjen noudattamista toistensa vastakohtina
  • Sinulla on hyvä suomen ja ruotsin kielen taito

Huomattavien henkilöstöetujen lisäksi tarjoamme sinulle paljon muutakin. Olet avainasemassa Aktian strategian toteuttamisessa. Sinulla on mahdollisuus osallistua täysin uusien prosessien ja työtapojen rakentamiseen. Tehtävät ovat kiinnostavia ja monipuolisia. Lisäksi pääset osaksi osaavaa ja dynaamista tiimiä, jossa sinulla on mukavat kollegat ja hyvä joukkuehenki.

Aktian arvot rohkeasti, osaavasti, yhdessä ohjaavat toimintaamme, käyttäytymistämme ja asennoitumista kaikissa tilanteissa. Nämä arvot ovat merkittävässä osassa siinä, miten työskentelemme nyt ja tulevaisuudessa.

Yhteystiedot

Onko sinulla kysyttävää tehtävästä? Lisää tietoa toimesta antaa Director Martina Malmberg, puh. 050 357 9725, martina.malmberg@aktia.fi. Martina on parhaiten tavoitettavissa 2.12.–10.12.2019 kello 15.00–17.00 välisenä aikana. Huomioi, että emme ota hakemuksia vastaan sähköpostilla.

Hakuaika päättyy 19.12.2019.