(Poistunut julkaisusta)

Operations Manager - Rekrytoinnin tulosyksikön kapteeni
Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2018

Operations Manager kasvun kapteenistoon

Olemme Studentworkillä ylpeitä siitä, että saamme joka päivä työllistää nuoria osaajia asiantuntijatehtäviin ja auttaa asiakkaitamme eri toimialoilla löytämään huipputyyppejä tukemaan omaa kasvuaan. Hakiessamme seuraavaa isompaa kasvuloikkaa, etsimme Rekrytoinnin tulosyksikköömme kapteenia.  Näin ollen

STUDENTWORK ETSII SINUA OPERATIONS MANAGER

Operations Managerilla on yksi tärkeimmistä rooleista kulttuurimme ja kasvutavoitteidemme näkökulmasta. Hän on Rekrytoinnin tulosyksikön kapteeni ja hänen tärkein tehtävänsä on johtaa esimerkillisesti rekrytoinnin tulosyksikköämme tavoitteellisesti, strategiamme mukaisesti. Operations Manager vastaa siitä, että asiakkaamme, konsulttimme, kandidaattimme sekä omat ammattilaisemme saavat ensiluokkaista ulkoista ja sisäistä palvelua. Operations Manager on suorassa linjavastuussa Helsingin rekrytointi- ja Consultant Care-yksiköstämme, ja vastaa kansallisesti tavastamme tehdä rekrytointia asiakasyrityksillemme, kehittää asiakaskokemustamme ja houkutella parhaita nuoria osaajia verkostoomme. Työn painopistealue on Helsingissä, mutta teet läheistä yhteistyötä Oulun ja Tampereen Regional Managereiden ja rekrytointitiimien kanssa.
 

Studentworkin Operations Manager

 • Vastaa operatiivisesta rekrytoinnin tulosyksikön johtamisesta ja kehittämisestä maan laajuisesti strategian ja tavoitteiden mukaisesti
 • Omaa tahtoa tehdä tulosta ja kykyä kantaa vastuuta niin omasta kuin tiiminsäkin tuloksesta
 • Suhtautuu intohimoisesti asiakassuhteiden kehittämiseen ja omaa myynnillisen näkökulman
 • Kykenee sytyttämään tiimit liekkiinsä omalla esimerkillään
 • Vastaa kehitystyöstä kokonaisvaltaisesti - aina tiimiläisten kehittämisestä prosessien kehittämiseen
 • Osallistuu oman tulosyksikkönsä edustajana Suomen johtoryhmään
 • Tekee tiivistä yhteistyötä Ruotsin Operations Managerin kanssa
 • Haluaa työskennellä yrityksessä, jonka arvoja ovat
  • ALWAYS DELIVER: Tunnet aitoa intohimoa tekemääsi työtä kohtaan. Sinulla on kova tahto tehdä tulosta ja olet periksiantamaton pyrkiessäsi kohti omia ja yhteisiä tavoitteita.
  • BE CREATIVE: Oppimishalusi, asenteesi ja motivaatiosi auttavat sinua kehittymään alamme parhaaksi. Omaksut nopeasti uusia asioita ja tartut innolla tuumasta toimeen.
  • TAKE RESPONSIBILITY: Sinulla on kyky johtaa omaa tekemistäsi ja suoriutua paineen alla. Et pelkää vastuuta vaan motivoidut siitä. Olet aina valmis auttamaan myös kollegoitasi onnistumaan.
  • SHARE FUN: Toimistolla välität ympärillesi hyvää fiilistä, meininkiä ja juhlit kollegoidesi onnistumisia. Meille on tärkeää, että töissä on hauskaa.

Toimit kaikissa tehtävissäsi tiiviissä yhteistyössä niin ulkoisten kuin sisäisten sidosryhmiemme, kuten talous- ja myyntitiimiemme, kanssa. Työsuhteesi alkaa monipuolisella perehdytyksellä ja varmistamme jatkuvan osaamisen kehittymisen. Työtä et missään nimessä joudu tekemään yksin, vaan tukenasi on koko Studentwork Groupin porukka. Meillä työnteko on aidosti hauskaa ja palkitsevaa.
 

Sinusta
Hakemallamme henkilöllä on jo kokemusta ja näyttöä henkilöstöpalvelualta tai muuta vahvaa B2B-rekrytointiliiketoiminnan osaamista nopeatempoiselta toimialalta. Esimieskokemus tai muu vastaava johtamiskokemus on tärkeää Operations Managerin työssä onnistumiseksi. Paineensietokyvystä sekä muutoskyvykkyydestä on varmasti tehtävässä hyötyä, sillä elämme scale-up yrityksenä vahvaa kasvun kautta. Tunnet ja tiedät verkostojen merkityksen, ja osaat hyödyntää niitä. Rekrytointiliiketoiminnan ja yleiset talouden tunnusluvut ovat sinulle tuttuja ja osaat johtaa niistä johtopäätöksiä ja toimenpiteitä myös pidemmällä aikavälillä.

Yksi tärkeimmistä tehtävistäsi on saada Consultant Managerit ja Junior Consultant Managerit onnistumaan työssään; haluat tehdä heistä tähtiä johtamalla heitä yksilöllisesti ja kehittämällä heidän työtään. Tiimimme menestyminen edellyttää jokaiselta sitoutumista, sinnikkyyttä, rohkeutta ja kovaa työtä. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka, periksiantamaton sekä yksityiskohdat huomioon ottava. Sinulla on todellinen tahto tehdä tulosta, haistat bisnesmahdollisuuden ja motivoidut päästessäsi auttamaan asiakkaitamme yhdessä rekrytoinnin asiantuntijoidemme kanssa. Operations Managerimme osaa kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi.


Tämän me lupaamme sinulle.
Meille on tärkeää, että työntekijämme kokevat merkityksellisyyttä tekemässään työssä. Työ itsessään on jo merkityksellistä, mutta sitä ja henkilökohtaista kehittymistäsi tukeaksemme tarjoamme sinulle ammatillisia kehittymismahdollisuuksia ja näyttöjen myötä myös urakehityspolkuja. Haluamme tukea työn ja perhe-elämän tai vapaa-ajan sulavaa yhteensovittamista. Meille on tärkeää, että juhlimme saavutuksiamme ja voimme kokea työn vastapainona yhdessä rennon juhlavia hetkiä. Tätä tukeaksemme järjestämme vuosittain useampia yhteisiä kohtaamisia kollegoidemme kanssa vuosikokouksen ja kick-offien merkeissä niin kotimaassa kuin ulkomailla.
 

Olemmeko match?
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävä sijoittuu Helsinkiin Kampin Autotaloon, mutta tehtävä sisältää jonkun verran satunnaista matkustusta. Jos haluat liittyä osaksi huipputiimiämme, lähetäthän hakemuksesi suosittelijoineen mahdollisimman pian, viimeistään 14.10.2018. Hakemuksia käsitellään ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Hakuprosessi:

 • Toivomme hakemustasi viimeistään 14.10.
 • Haastattelut aloitamme sopivien kandien myötä jo hakuaikana
 • Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian


Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin CEO Emmi Kantonen ma 1.10. klo 14-16 sekä to 11.10. klo 12-14. Emmin tavoitat puhelimitse, p. 050 370 8419. Voit tarvittaessa kysyä tehtävästä myös sähköpostitse Emmiltä (emmi.kantonen(at)studentwork.com) tai Culture & Talent Manager Anri Helokankaalta (anri.helokangas(at)studentwork.com).