(Poistunut julkaisusta)

Operations Manager, Finland
Element Metech Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

Element Metech Oy on viime vuosina tasaisesti kasvanut yritys ja tarkoituksenamme on jatkaa kasvua markkinoilla, jotka tarjoavat suuria mahdollisuuksia.

Tehtäväsi on johtaa strategista työtä kasvun mahdollistamiseksi, pääasiassa strategiaa ja asetettuja suunnitelmia seuraten. Keskityt liiketoimintamme kehittämiseen ja luot suotuisat olosuhteet jatkuvalle kasvulle. Valmennat työntekijöitä luomaan tehokkaan tuotantoympäristön ja yhdistämään koko yhtiömme työskentelytavat ja -kulttuurin kasvumme ohessa. 

Tehtävä sisältää budjetti- ja tulosvastuun, samaten vastuun koko yrityksen työn laadusta ja työympäristöstä. Yhdessä yrityksen johdon ja henkilöstöhallinnon kanssa vastaat hyvän työpaikan luomisesta, missä työntekijät pystyvät kukoistamaan ja kehittymään.

Työssä sinulla on apunasi myyntitiimi, kuten myös ammattitaitoinen joukko tekniikan ammattilaisia sekä sujuvasti toimiva hallinto. Raportoit Element Testing and Calibration Nordic’in divisioonan johtajalle.

Etsimme hakijaa, jolla on laaja johtamiskokemus sekä kokemusta myynnistä sekä halukkuutta ottaa vastuu koko liiketoiminnasta. Olet aikaisemmin johtanut menestyksellisesti liiketoimintaa keskittyen tehokkuuteen ja jatkuvaan parantamiseen, mielellään Leania tai muita vastaavia johtamismalleja käyttäen ja sinulla on tekninen tausta. Lean- ja 5S-osaamisen lisäksi luemme eduksi kokemuksen palvelumuotoilusta sekä huolto- ja palvelutiimin johtamisesta.

Olet perusteellinen johtaja, jolla on selkeä delegointikyky ja innostava lähestymistapa. Menestyäksesi haluat nähdä liiketoiminnan kasvavan ja haluat päästä tavoitteisiisi. Uskomme, että olet myös rohkea ja kunnianhimoinen. Tiedät kuinka pystyt vaikuttamaan ihmisiin, olet suoraselkäinen ja avoin uusille asioille.

Osaat erinomaisesti englantia sekä suullisesti että kirjallisesti.

Toimipaikkanasi on Nummela, mutta tehtävä edellyttää myös matkustamista, pääasiassa Suomessa.

Lisätiedot Jukka Oksanen puh. +358 44 323 5878, jukka.oksanen@element.com tai rekrytoinnista vastaava Lena Johansson puh. +46-70852 32 36, lena.johansson@skill.se.