Operations Manager AXA Partnersille Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Etsitkö uusia haasteita asiakaspalveluprosessien kehittämisen ja organisaation strategisen kehitystyön parissa? Haluatko päästä osaksi aidosti kansainvälistä ja kunnianhimoista työyhteisöä? Etsimme nyt asiakkaallemme AXA Partnersille kokoaikaista Operations Manageria varmistamaan korkean palvelun laadun asiakkaille sekä kehittämään operationaalisia prosesseja vakuutuspalveluissa. Mikäli sinulta löytyy jo hieman kokemusta esimiestyöstä sekä koet olevasi omimmillasi osana suurta ja kansainvälistä organisaatiota, saatat olla etsimämme henkilö!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Operations Manageria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen AXA Partners. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp03@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Operations Managerina tärkein työtehtäväsi on varmistaa AXA Partnersin asiakaspalvelun korkea laatu ja operationaalinen tehokkuus sekä huolehtia, että operationaaliset tehtävät tulevat hoidetuksi ajallaan. Tehtävässä toimit Team leadereiden esimiehen roolissa sekä osallistut organisaation prosessien lyhyen sekä pitkän aikavälin strategiseen kehitystyöhön kollegoidesi kanssa. Viikoittaisiin työtehtäviisi kuuluu lisäksi yhteydenpitoa ja prosessien kehitystyötä yhdessä kansainvälisten kollegoiden kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Operationaalisten prosessien laadun varmistus
* Pitkän ja lyhyen aikavälin strateginen suunnittelu ja kehitystyö
* Operatiivisen toiminnan koordinointi ja suunnittelu yhdessä Team Leadereiden kanssa
* Raportointi ja yhteydenpito sisäisiin sidosryhmiin sekä Suomessa että ulkomailla


Tehtävä sopii sinulle, joka haluat toimia monipuolisessa ja vastuullisessa roolissa osana suurta ja kansainvälistä työyhteisöä sekä kehittää osamaistasi osana motivoitunutta tiimiä!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta sekä aiempaa kokemusta esimiestyöstä muutaman vuoden ajalta. Sinulta löytyy ymmärrystä suuremman organisaation operatiivisesta toiminnasta, sekä nautit työskentelystä osana kansainvälistä työyhteisöä. Persoonaltasi olet joustava ja hyvät kommunikaatiotaidot omaava tiimipelaaja, ja ilmaiset rohkeasti ajatuksiasi siitä, miten organisaation toimintaa voidaan kehittää eteenpäin. Lisäksi käytät sujuvasti MS-Officen ohjelmia ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta
* Kokemusta esimiestyöstä muutaman vuoden ajalta
* Hyvät kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaidot
* Joustava ja itseohjautuva työote
* Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen


Ruotsin kielen osaaminen sekä aiempi kokemus vakuutusalalta katsotaan eduksi tehtävässä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki (Sörnäinen)

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.12.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
AXA Partners on monikansallinen vakuutusyhtiö, jolla on toimintoja Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa, Lähi-Idässä, Aasiassa ja Afrikassa. AXA Partners työllistää satoja asiantuntijoita ympäri maailmaa ja tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman vakuuttamisen ja riskienhallinnan palveluita.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225510
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki