Operations Lead
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Haluatko olla kanssamme rakentamassa Suomen parasta korvauspalvelua? Oletko asiakaslähtöisyyden vankkumaton puolestapuhuja? Tiedätkö, miten suorituksen johtaminen ja valmentava esimiestyö saadaan saumattomasti tukemaan matkaa kohti itseohjautuvaa, asiakaslähtöistä organisaatiota?   

Haemme nyt Pohjola Vakuutuksen Omaisuuden ja toiminnan korvauspalveluihin Ouluun tuloksellista operatiivista johtajaa kehittämään Henkilöasiakkaiden rakennusvahinkojen -palvelualueen/ringin suorituskykyä ja osaamista. 

Operations Lead, Pohjola Vakuutuksen Omaisuuden ja toiminnan korvauspalvelut, Oulu

Operations Leadina toimit suunnannäyttäjänä ja menestyksen mahdollistajana. Toimit vastuualueesi asiantuntijoiden hallinnollisena esimiehenä, rakennat tiimit oikeista osaajista sekä vastaat suoriutumisen johtamisesta ja henkilöstön hyvinvoinnista. Tuet asiantuntijoiden henkilökohtaista kehittymistä ja kasvua sekä raivaat esteitä osaamisen jakamiselle ja syventämiselle. Lisäksi olet vahvasti mukana tavoitteenasetannassa sekä kehittämässä vahingon käsittelyn toimintamalleja, -prosesseja sekä asiakaspalvelua kohti Suomen parasta korvauspalvelua. Osallistut vastuualueen sisäisen ja ulkoisen yhteistyöhön kehittämiseen varmistaen, että palvelualueen toiminta edistyy liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti. Varmistat myös osaltasi, että asiakaspalvelu- ja toimintaprosessit vastuualueella täyttävät yhteistyötahojen sekä ryhmän ja viranomaisten vaatimukset.

Muutama sana meistä & siitä mitä voimme tarjota sinulle

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset aidosti vaikuttamaan siihen, miltä tekemisemme näyttää tulevaisuudessa. Saat johdettavaksesi vastuualueen - henkilöasiakkaiden rakennusvahinkojen hoidon - jossa työskentelee kaikkiaan 40 asiantuntijaa ketterän toimintamallin mukaisesti moniosaajatiimeissä, vahvasti yhteen hiileen puhaltaen. Yhdessä tekeminen ja asioiden mahdollistaminen ovatkin meille tärkeitä ja yhteistyömme on aktiivista läpi koko korvauspalvelualueen. Ja vaikka olemme ketterässä muutoksessamme jo hyvällä uralla, emme ole vielä läheskään valmiita – ja tuskin koskaan olemmekaan. Siksi tässä tavoitteelliselle esimiestyölle rakentuvassa tehtävässä työsi jälki todella näkyy.

Koska elämä on muutakin kuin työtä, työskentelemme joustavasti niin työaikojen kuin sijainnin näkökulmasta - teemme etätyötä, mutta myös lähityötä Oulun Kiilakivenkujan toimipisteessämme. Tarjoamme sinulle ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. 

Kannustavan ja ammattitaitoisen työyhteisön lisäksi saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat mm. henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut sekä henkilöstörahasto. Tarjoamme lisäksi kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.

Tunnistatko tästä itsesi?

Voit olla tehtävään etsimämme henkilö, jos pystyt johtamaan vastuualuettasi muodostamalla joukollesi selkeän yhteisen suunnan, tukemalla henkilöstösi menestystä ja kasvua sekä varmistamalla samalla toimintanne tulokset. Haluat aidosti viedä palvelun laadun ja ihmisten osaamisen uudelle tasolle. Vaikka vastuualueesi keskittyy henkilöasiakkaidemme rakennusvahinkojen hoitoon, tehtävässä menestyminen ei edellytä rakennusalan osaamista, vaan painotamme ennen kaikkea näyttöjä menestyksellisestä esimiestyöstä, suorituksen johtamisesta sekä hyvinvoinnin mahdollistamisessa asiantuntijaorganisaatiossa. 

Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot; olet empaattinen, kannustava ja kykenet innostamaan ympärilläsi olevia ihmisiä. Hahmotat kokonaisuuksia ja lähestyt asioita positiivisella asenteella ratkaisukeskeisesti. Tuot mukanasi systemaattisen, tehokkaan sekä tavoitteellisen työskentelyn ja sinulla on rohkeutta tarttua myös poikkeamiin. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.   

Miten edetä?
 
Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Omaisuuden ja toiminnan korvauspalveluiden johtaja Markus Uimonen (p. 050 369 5024) tai Claims Service Lead Mikko Filppula (p. 0415071903) kertovat sinulle mielellään lisää. Markuksen tavoitat varmimmin pe 15.10. klo 15-16 tai ke 20.10. klo 10.30-11.30, sekä Mikon pe 15.10. klo 10-11 tai ma 18.10. klo 9-10. 

Jos taas vakuutimme sinut jo nyt tämän tehtävän ja kulttuurimme sopivuudesta sinulle, voit hakea tehtävään 25.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi ja liittämällä mukaan CV:si palkkatoiveineen.

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan vakuutussääntelyn edellyttämä hyvämaineisuus sekä luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti. 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot