(Poistunut julkaisusta)

Operations Controller teollisuuteen Jyväskylään
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018Työn kuvaus:
  Haluaisitko osaksi menestyvää, nykyaikaista ja ennen kaikkea kotimaista teollista voittokulkuetta?

Tunnettu ja kansainvälinen teollisuuden asiakkaamme on yksi Suomen halutuimmista työnantajista, ja nyt yrityksen riveissä on

OPERATIONS CONTROLLERIN  paikka auki. Taloushallinnollisen operatiivista toimintaa tukevan controllerin tehtäviin kuuluu talousraportointia, inventaariohallintaa ja toimitusvarmuuksiin ja tilaustoimitusketjujen hallintaan liittyvää raportointia suoraan tuotannonjohdolle. Myös erilaiset analyysit, kuten tuntikustannusanalyysit sekä varastoanalyysit tulevat kuulumaan controllerin työnkuvaan. Controller tulee siis pysyväksi osaksi yrityksen päivittäistoimintoja ja -prosesseja, tukien samalla kollegoita kotimaan tuotannossa, logistiikkaosastolla, varastonhallinnassa sekä ostoissa. Työssä pääsee varmasti käyttämään paljon KPI-analyysejä, tuotannonohjauksen Lean-ohjelmistoja, SAP-työkaluja ja yrityksen tuotehallintajärjestelmää.

Työhön valittavan henkilön tulee ymmärtää ja tuntea tuotannollinen teollisuusympäristö, sekä siihen liittyvä taloudellinen ja operatiivinen raportointi. Yritys haluaa tehtäviin henkilön, joka pystyy siis tuottamaan analyysejä, raportteja ja tiedotuksia tuotannonjohdolle ja ylläpitämään yhteistyötä tuotannon sekä johdon välillä. Ratkaisukeskeinen ajattelutapa auttaa muuttamaan analyyseista saatavan raportointitiedon konkreettisiksi toiminnan tehostamis- ja kehittämistoimenpiteiksi.

Hakijoilta odotetaan vähintään parin vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, soveltuvaa koulutustaustaa sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Tuotannollisen puolen kokemus ja siihen liittyvä käytännönläheinen ajatusmaailma nähdään etuna valintaa tehtäessä. Yritykseen sitoutuva ja pitkäaikaista työtä kaipaava hakija saa myös etumatkaa muihin kandidaatteihin. Työnkuvaan kuuluu myös suuri sidosryhmäverkosto, joten tiimityöskentelytaidot ja vahva halu ottaa roolia yrityksen toimintojen tukemisessa ovat tarpeen.
 
Kiinnostuitko?
Työ alkaa joustavasti heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos haluat osaksi tätä kotimaista ja menestyvää ammattilaisverkostoa, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tea Heinola, tea.heinola@adecco.fi, puh. 0400 451 039.

Asiakkaan tehtävänimike:  Operations Controller


Sijainti:  JYVÄSKYLÄ


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Miikka Hintikka


Toimipaikka:  Jyväskylä