(Poistunut julkaisusta)

OPERATIONS CONTROL ASSISTANT
Nordic Regional Airlines Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Operations Control Assistant

Etsimme tulevaa ilmailualan ammattilaista Operations Control Centeriin, jossa valvomme Norran lentoliikennettä. OCC on yhtiön ”hermokeskus”, joka huolehtii lento-operaatioiden päivittäisestä toiminnasta. Tehtävässä avustat Operations Controllereita ja Crew Controllereita päivittäisissä tehtävissä joita ovat esimerkiksi lentojen suunnittelu, liikenneohjelman hallinta sekä lyhyen aikavälin miehistösuunnittelu.

Tiimiin kuuluvat esimies, vuoroesimiehet ja kymmenkunta kollegaa, jotka toimivat eri rooleissa Crew Plannererina, Crew Controllereina ja Operations Controllereina. Meillä puhalletaan yhteen hiileen ja tehokkaassa sekä asiantuntevassa tiimissä tuemme toisiamme yli tehtävärajojen.

Toimistomme sijaitsee Helsinki-Vantaa lentokentällä. Operations Control Center on avoinna seitsemän päivää viikossa vuorokauden ympäri ja työ sisältää osittain ilta-, yö- ja viikonlopputöitä.

Emme vaadi aiempaa kokemusta ilmailualasta vaan kouluttamme sinusta lennonsuunnittelun ja liikenneohjelmien hallinnan ammattilaisen. Hyvä koulutuspohja tehtävään on esimerkiksi soveltuva ammattikorkeakoulututkinto kuten tradenomi tai restonomi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää taitoa hahmottaa kokonaisuuksia, pitkäjänteisyyttä, sekä useiden lankojen pitämistä käsissä samanaikaisesti. Hektisellä ja turvallisuuskriittisellä osastollamme korostuvat hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky.

Teemme tiiviisti yhteistyötä niin oman osaston, kuin muidenkin sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa ja etsimämme henkilö on positiivisella ja rohkealla mielellä varustettu tiimipeluri, joka ei pelkää itsenäistäkään päätöksentekoa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa.

Miksi sinun kannattaisi hakea Norralle?

Meillä tehdään töitä ammattitaitoisessa, nuorekkaassa ja hauskassa porukassa. Nauramme paljon, arvostamme työtämme ja nautimme siitä, sekä annamme sen myös näkyä. Kehitysmyönteinen työilmapiiri, sekä rohkeus ja avoimuus siivittävät työpäiviämme. Yhdessä tekemisen meininki ja toistemme tukeminen on meille pienessä työyhteisössä ensiarvoiseen tärkeää.

Aktiivinen virkistystoimikuntamme pitää huolen siitä, että meillä on tasaisin väliajoin hauskaa tekemistä yhdessä aina erilaisista urheilutapahtumista pikkujouluihin. Työsuhde-eduista mainittakoon ID-matkaliput, työterveyshuolto sekä lukuisat diilit liikunta- ja hyvinvointipalvelutarjoajien kanssa.

Miltä kuulostaa, haluaisitko sinäkin olla mukana rakentamassa suomalaista ilmailualan menestystarinaa? Lue lisää meistä kotisivuiltamme www.flynorra.com ja tutustu Norran porukkaan oheisen Norra-videon kautta!

https://www.youtube.com/watch?v=I0DQRUnFaUw

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta 24.6 mennessä. Mitä pikemmin voit aloittaa työtehtävässä, sen parempi – aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuajalla ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitulle henkilölle teetetään lentokentän työympäristössä vaadittu suppea turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa 12 ja 14.6 klo 15:00 – 16:00 Head of Operational Planning and Control Harri Takala p. +358 45 6797905

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi