(Poistunut julkaisusta)

Operational Reporting Support Turkuun
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

DB Schenker on Suomen monipuolisimpia kuljetus- ja logistiikkaratkaisuja tarjoava yritys. Euroopan maantiekuljetuksissa olemme markkinajohtaja. Haemme nyt Turun toimipisteemme maakuljetusten operatiivisen raportoinnin tukihenkilöä. Voit olla vastaavissa tehtävissä kokemusta hankkinut osaaja tai kehittymispotentiaalia omaava raportoinnista kiinnostunut tuore kyky.

Pääasiallinen tehtäväsi on Suomen DB Schenkerin maakuljetusten operatiivisen raportoinnin tuottaminen ja kehittäminen. Tehtävässäsi tuet maakuljetusliiketoiminnan johtoa hyödyntäen yrityksen operatiivisten järjestelmien dataa sekä käytössämme olevia Business Intelligence-työkaluja. Vastaat omalla vastuualueellasi raporttien ajantasaisuudesta sekä mahdollisesta automatisoinnista. Tehtävä on osa maakuljetusten Operational Excellence-tiimiä. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää/alempaa korkeakoulututkintoa, analyyttista osaamista sekä englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää Microsoft Office-ohjelmien, erityisesti Excelin, erinomaista osaamista. Suoriudut hyvin itsenäisessä työssä, mutta toimit hyvin myös tiimissä. 

Business Intelligence-työkalujen (QlikView, QlikSense, Power BI) aiempi käyttö sekä SQL- ja Visual Basic-koodin osaaminen ovat tehtävässä eduksi.  Kuljetus- ja logistiikka-alan toimintojen tuntemisesta on tehtävässä hyötyä.

Tarjoamme tehtävään valitulle mahdollisuuden kehittyä globaalissa organisaatiossa innostuneiden työkavereiden verkostossa. 

Lisätietoja tehtävästä toimistoaikoina antaa Anni Lemola, Head of Operational Excellence Finland, puh. 010 520 2233 ma 17.6. klo 10-11 ja klo 14-15 sekä ke 19.6. klo 14-15.

Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella 23.6. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.