(Poistunut julkaisusta)

Operational Controller
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

DB Schenker on Suomen monipuolisimpia kuljetus- ja logistiikkaratkaisuja tarjoava yritys. Euroopan maantiekuljetuksissa olemme markkinajohtaja. Haemme nyt Operational Controlleria vahvistamaan Maakuljetusten liiketoimintayksikön päätöksentekoa laadukkailla analyyseillä ja faktoihin perustuvilla esityksillä. Voit olla vastaavissa tehtävissä kokemusta hankkinut vahva osaaja tai kehittymispotentiaalia omaava korkeakoulututkinnon hankkinut tuore kyky.

Pääasiallisena tehtävänäsi on tukea Maakuljetusliiketoiminnan johdon päätöksentekoa numeroihin pohjautuvin analyysein. Vastaat omalla osa-alueellasi säännöllisten raporttien tuottamisesta – mahdollisuuksien mukaan automatisoinnista – sekä pienempien ja suurempien kokonaisuuksien analysoimisesta tarpeen mukaan. Toimeksiantojen aikataulut vaihtelevat hyvin joustavasta erittäin tiukkaan, joten tehtävässä menestyminen edellyttää pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta, mutta toisaalta myös joustavuutta sekä nopeaa ratkaisukykyä. Tehtävä on osa tuotejohtoa (Revenue and Product Management), mutta teet tiivistä yhteistyötä IT-osaston ja Maakuljetusliiketoiminnan osa-alueiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää korkeakoulututkintoa, sujuvaa englannin kielen kirjallista taitoa sekä Microsoft Office –ohjelmistojen edistynyttä käyttöä. Erityisesti Excelin ominaisuuksia tulee osata hyödyntää monipuolisesti ja näppärästi. Business Intelligence- työkalujen käytön tai vähintään näiden mahdollisuuksien tunteminen on välttämätöntä. Käytössämme ovat QlikView- ja QlikSense-työkalut, joiden aikaisempi käyttö raporttien tuottamisessa on tehtävässä eduksi. Logistiikan ja erityisesti kuljetusliiketoiminnan käytännön toimintamallien tuntemuksesta on hyötyä.

Tarjoamme tehtävään valitulle modernin työympäristön Vantaan uudessa pääkonttorissamme sekä mahdollisuuden kehittyä globaalissa organisaatiossa innostuneiden työkavereiden verkostossa.

Lisätietoja antaa Timo Meras, Head of Revenue and Product Management, Cluster Finland, puh. 010 520 3670 ma 1.10. klo 10-12 ja ma 8.10. klo 10-11.

Hae tehtävää 11.10.2018 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.