Operation Team Leader
Eden Springs Oy Finland

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2021

Eden Springs on Euroopan markkinajohtaja työpaikkojen vesi- ja kahviratkaisujen tarjoajana 18 maassa yli 20-vuoden kokemuksella. Globaalisti Eden Springs työllistää yli 9 000 sitoutunutta ja työlleen omistautunutta työntekijää sekä palvelee 2,6 miljoonaa tyytyväistä asiakasta. Alansa asiantuntijana Eden Springsillä työtä tehdään ylpeydellä jokainen työntekijä huomioon ottaen! Lue lisää yrityksestä osoitteesta: https://www.edensprings.com/

Kiinnostaako sinua vastuullinen ja todella monipuolinen logistiikka-alan esimiestehtävä, jossa saat mahdollisuuden omalla toiminnallasi ohjata yrityksen kehitystä ja suuntaa suomessa? Mikäli kyllä, ole hyvä ja jatka lukemista!

Rekrytoimme nyt suoraan Eden Springs Finland Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen operatiivisesta kuljetuksen ja varaston toiminnoista vastaavaa henkilöä OPERATION TEAM LEADER -tehtävään!

Operation Team Leader roolissa johdat 18 työntekijän tiimiä, johon kuuluvat kuljettajat ja varastotyöntekijät. Tehtävässä vastaat pääasiallisesti Vantaalla sijaitsevan varastokeskuksen päivittäisten toimintojen sujuvuudesta, turvallisuudesta ja hygieniasta, mutta valvot lisäksi Turussa ja Tampereella sijaitsevien pienempien varikoiden toimintaa.

Tehtävässä vastaat asiakastilausten sujuvuudesta koko toimitusketjun osalta ja pidät huolen, että asiakkaat saavat korkealaatuista palvelua. Olet aktiivisesti osallisena päivittäisissä toiminnoissa ja tarvittaessa kykenet myös avustamaan varastonhallinnan tehtävissä ja esimerkiksi kuljettajien ajojärjestelyjen suunnittelussa tai vaikkapa kuorman lastaamisessa. Lisäksi vastaat kulunhallinnasta ja budjetoinnista.

Sosiaalisena henkilönä pidät huolta, että yhteistyö ja viestintä on sujuvaa organisaation muiden osastojen kuten myynnin, asiakaspalvelun ja taloushallinnon välillä. Olet vuorovaikutuksessa yrityksen ulkoisten toimittajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa varmistaen liiketoimintasuhteiden jatkuvuuden myös tulevaisuudessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Kokemusta logistiikka-alan esimiestehtävistä ja aktiivista työskentelyotetta sekä ennakkoluulotonta asennetta etkä pelkää liata käsiäsi tarpeen tullen. Olet tulostavoitteellinen ja yhteistyökykyinen persoonaa, joka osaa johtaa tiimiä omalla esimerkillä ja motivoida työntekijöitä myös kiireen keskellä pitämällä langat käsissäsi. Lisäksi olet joustava, itseohjautuva ja motivoitunut henkilö, joka nauttii haasteista etkä pelkää tuoda ideoitasi esille. Omalla työlläsi varmistat sujuvan palvelukokonaisuuden ja haluat olla osallisena päivittäisessä operatiivisessa toiminnassa sekä sen kehityksessä.

Tehtävässä vaaditaan erinomaisia suullisia ja kirjallisia kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi, voimassa olevaa B-ajokorttia sekä sujuvia IT-taitoja. Kokemuksen ERP -järjestelmistä ja suunnitteluohjelmista katsomme eduksesi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Ennen kaikkea mielenkiintoisen ja vastuullisen roolin sekä monipuoliset työtehtävät. Saat lisäksi mahdollisuuden aidosti vaikuttaa työlläsi Eden Springs Finland Oy:n kehityssuuntaan suomen markkinoilla. Esihenkilövastuun keskikokoisen tiimin johtamisessa ja arjen koordinoinnissa sekä ylemmän johdon tuen, jossa päätökset tehdään nopeasti. Myös kilpailukykyinen palkkaus ja esimerkiksi autoetu sisältyvät tarjoukseen.

Mikäli kiinnostuit, ole hyvä ja hae paikkaa oheisen hakulinkin kautta. Muista liittää hakemukseesi CV:si (englanniksi) ja palkkatoiveesi sekä hakemusteksti, jossa kerrot miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tehtävään. Hakuaika tehtävään päättyy 1.12.2021, mutta haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työn aloitusajankohta on viimeistään tammikuussa 2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Ilja Kuhmonen numerosta 040 1319139 tai sähköpostitse ilja.kuhmonen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1520023
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ilja Kuhmonen (ilja.kuhmonen (a) adecco.fi)
  • Puhelin: +358401319139
  • Sijainti: Vantaa, Espoo, Helsinki, Vantaa