(Poistunut julkaisusta)

OPERATIIVISTEN RISKIEN PÄÄLLIKKÖ
Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Liity joukkoomme

OPERATIIVISTEN RISKIEN PÄÄLLIKKÖ

Tehtävässä olet keskeisessä roolissa Ilmarisen operatiivisten riskien hallinnan ja sisäisen valvonnan kehittämisessä.

Toimenkuvasi tulee koostumaan viidestä laajemmasta osa-alueesta:

  • tuet Ilmarisen johtoa ja liiketoimintaa riskienhallinnassa sekä kehittämällä riskien arviointi- ja seurantamenetelmiä että tarjoamalla aktiivisesti konsultointi-, fasilitointi- ja koulutustukea
  • koordinoit jatkuvuuden hallintaa yhtiössä ja kehität jatkuvuuden hallinnan menettelyjä liiketoimintalähtöisesti
  • toimit GRC-raportointijärjestelmän pääkäyttäjänä sekä vastaat sovelluksen toimittajayhteistyöstä ja kehittämisestä
  • toimit puheenjohtajana operatiivisten riskien verkostossa, jonka jäseninä ovat lisäksesi liiketoimintalinjojen ja tukitoimintojen riskienhallintavastaavat
  • vastaat yhtiötasoisen operatiivisten riskien raportoinnin tuottamisesta johdolle ja osallistut laajemman GRC-raportoinnin tuottamiseen.

Odotuksemme sinulle

Arvostamme useamman vuoden kokemusta vastaavan kaltaisten tehtävien parista, mutta kokemusvuosia tärkeämpänä pidämme sitä, että olet oma-aloitteinen ja järjestelmällinen, ajattelet ennakoivasti sekä viet asiat maaliin. Tehtävä edellyttää analyyttisuutta ja hyvää kokonaisuuksien hahmottamista. Viestit sujuvasti organisaation eri tasoilla ja viihdyt ihmisten parissa. Erinomaisten viestintävalmiuksiesi avulla motivoit ja innostat henkilöstöä ymmärtämään riskienhallinnan osana jokaisen toimintaa. Osaat nostaa esille myös epäkohtia ja uskallat kyseenalaistaa. Olet suorittanut tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon ja työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Lisäksi mahdollinen kokemuksesi finanssialan organisaatioista ja kehittämistoiminnasta katsotaan sinulle eduksi.

Tehtävä tarjoaa sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän Liiketoiminnan tuki, tulos ja riskit -osastolla, jossa olemme ylpeitä vankasta ammattitaidostamme. Lisäksi saat hienon näköalapaikan merkittävän finanssialan toimijan tehtäväkenttään, sillä pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä eri toimintojemme kanssa, esimerkkeinä vakuutus- ja eläkepalvelut, sijoitustoiminta, laki ja compliance sekä teknologia ja kehittäminen. Saat työssäsi ammatillista kehittymistä tukevan työympäristön, mukavat työkaverit ja kilpailukykyiset edut. Panostamme hyvän työelämän laatuun ja työympäristömme Ruoholahdessa on joustava ja viihtyisä.

Tehtävä on vakituinen ja täytetään mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut heti sopivien kandidaattien löydyttyä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen kuitenkin viimeistään 29.3.2020 osoitteeseen rekrytointi@ilmarinen.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivisten riskien hallinnan päällikön tehtävistä asiantuntijapäällikön (yrityssuunnittelu ja yhtiötasoinen riskienhallinta) tehtävään siirtynyt Mikko Alftan (p. 040 560 1240) tiistaina 10.3. klo 9-14 ja keskiviikkona 18.3. klo 9-14.