Operatiivinen projektipäällikkö, Terveydenhoitaja
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Kuvaus tehtävästä: Operatiivinen projektipäällikkö vetämään käytännön työtä Työkykyhankkeeseen. Toimit yhdessä osastonhoitajan ja hallinnollisen projektipäällikön kanssa. Vedät käytännön projektityöryhmää ja yhdessä suunnittelet monialaisessa työryhmässä käytännön asiat sujuviksi. Sinulla on operatiivisen puolen raportointivastuu ohjaustyöryhmään. Teet mahdollisesti myös käytännön työtä.

Hankkeen tarkoituksena on rakentaa toimiva prosessi työttömien sote-palveluille. Hankkeessa liitetään työllisyyskokeilu- ja tulevaisuuden sotekeskushankkeet yhteen ja tunnistetaan työttömien Sosiaali- ja terveyspalveluiden tarpeet nykyistä varhaisemmin.

Hankkeen tuloksena noin 2000:lle työttömälle espoolaiselle on tehty arvio sotepalvelujen tarpeesta ja henkilökohtainen asiakas- (tai terveys- ja hoito-) suunnitelma sekä asiakkaat, joilla on vakavia terveysongelmia eikä enää mahdollisuutta työllistyä, on ohjattu hakemaan eläkettä.

Työkykymalli on tarkoitettu koko Länsi-Uudenmaan hyödynnettäväksi.

Olet innostunut ja sinulla on motivoinnin taito. Työotteesi on tavoitteellinen ja osaat työskennellä verkostoissa sekä haluat tarjota osaamisesi myös erilaisten kumppaneiden käyttöön. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja ilmaisusi on sujuvaa sekä suullisesti että kirjallisesti. Mahdollisesti olet vetänyt pienimuotoisia projekteja aiemmin.

Olet linkki yhtiestyökumppanien suuntaan.


Työpaikan nimi: Työkykyhanke, Leppävaaran terveysasema


Työaika: Yleistyöaika


Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: laillistettu terveydenhoitaja

Tehtävässä edellytetään projektinjohtamis- ja hyviä esiintymistaitoja sekä kokonaisuuksien hallintaa. Kokemusta työttömien terveydenhoidosta.

Arvostamme koordinaatio- ja valmennustaitoja, tiimityöskentelytaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot