Operatiivinen päällikkö
Terveystalo

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Etsin energistä, oma-aloitteista ja tuloshakuista

OPERATIIVISTA PÄÄLLIKKÖÄ Kuopion seudun yritysterveyden liiketoiminnan vetäjäksi.

Sinulla on päävastuu yritysterveyden eri toimintojen arjen sujuvuudesta ja toiminnan kehittämisestä yhdessä eri ammattiryhmistä vastaavien esimiesten kanssa. Keskeisenä tehtävänäsi on kehittää moniammatillista yhteistyötä varmistaen näin laadukkaan asiakaskokemuksen kaikille yritysasiakkaillemme. Toimit myös keskeisessä roolissa tiettyjen paikallisten työterveyden asiakkuuksien johtamisessa.

Sinulla on soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi laaja-alaista ymmärrystä työterveyshuollon toiminnasta sekä näyttöä tuloksellisesta operatiivisesta johtamisesta. Tehtävä edellyttää laajojen kokonaisuuksien hallintaa sekä strategista ajattelutapaa. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja pystyt toimimaan joustavasti nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Omaat vahvat ICT taidot ja kykenet analysoimaan ja hyödyttämään raportointijärjestelmiä laajasti tavoitteiden asetannassa ja saavuttamisessa. Aluetuntemus ja esimieskokemus katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, ammattitaitoisen työyhteisön sekä mielenkiintoisen toimintaympäristön ison organisaation tärkeässä avainpositiossa. Tehtävässä pääset myös kehittämään osaamistasi ja tekemään pitkäjänteistä työtä osana alueemme johtoryhmää.

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 2.12.2020 mennessä www.terveystalo.com/tyopaikat ja liitä siihen myös ansioluettelosi. Otathan yhteyttä, jos kaipaat lisätietoja tehtävästä, vastaan mielelläni kysymyksiisi. Sähköpostihakemuksia emme valitettavasti käsittele.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Saila Haatainen, p. 050 3202 193

Ystävällisin terveisin,
Saila Haatainen
Aluejohtaja
saila.haatainen@terveystalo.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401279
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio
  • Lisätietoja antaa: saila.haatainen@terveystalo.com