(Poistunut julkaisusta)

Operatiivinen päällikkö
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Mehiläinen hakee Helsinkiin tai Turkuun vakituiseen työsuhteeseen

OPERATIIVISTA PÄÄLLIKKÖÄ DIGITAALISTEN TERVEYSPALVELUIDEN TIIMIIN

Digitaaliset terveyspalvelut vastaavat tänä vuonna lähes 1,5 miljoonasta hoidollisesta potilaskontaktista sekä puhelimessa että OmaMehiläinen-palvelun Digiklinikalla. Tiimimme koostuu yli 100 lääkäristä ja noin 150 sairaanhoitajasta. Nyt etsimme sairaanhoitaja-tiimeillemme energistä ja näkemyksellistä operatiivista päällikköä, jolla on jo kokemusta tulosvastuullisesta esimiestyöstä. Kuulostaako sinulta? Mahtavaa – haluamme sinut osaksi tiimiämme!

Operatiivisena päällikkönä vastaat digitaalisten sairaanhoitajapalveluiden toiminnasta ja tavoitteista sekä toimit esimiehenä sairaanhoitajien lähiesimies-tiimille. Päivittäinen työsi on käytännönläheistä ja sitä tehdään aktiivisesti yhdessä Digitaalisten terveyspalveluiden muun tiimin, Mehiläisen sovelluskehitystiimin, koko Mehiläispesän sekä asiakkaiden kanssa. Tehtävässä toimit tulosvastuussa ja haluamme sinun kädenjälkesi toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen.

Jos et vielä vakuuttunut, tässä lisäksi muita syitä, miksi meille kannattaa tulla töihin:

- Pääset suoraan digitaalisten palveluiden huipulle kehittämään alan johtavia palveluita.
- Teet merkityksellistä työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.
- Työssäsi yhdistyy sekä vaativuus että vastuu, unohtamatta kuitenkaan vapautta vaikuttaa.
- Tukenasi on tiimi täynnä huippuosaajia.
- Mehiläinen ei ole vain tunnettu ja arvostettu sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja vaan myös työnantaja, joka todella panostaa digikehitykseen ja työntekijöiden kehittymiseen.

Mitä toivomme sinulta:

- Aikaisempaa kokemusta tulosvastuullisesta esimiestyöstä
- Ymmärrystä palveluliiketoiminnan periaatteista
- Kokemusta BtoB-asiakkuuksien kanssa työskentelemisestä
- Kykyä koordinoida sujuvasti toimintaa nopeasti muuttuvassa ympäristössä
- Innovatiivista asennetta sekä päätöksentekokykyä
- Erinomaisia vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja
- Kokemus digitaalisten palveluiden kehittämisestä on plussaa

Uskomme sinun pärjäävän tässä tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on kaipaamaamme kokemusta sekä olet itseohjautuva tiimipelaaja. Ennen kaikkea haemme tiimiimme henkilöä, jolla on hyvä asenne - meillä tehdään töitä tärkeiden teemojen parissa, can do –asenteella, aina pilke silmäkulmassa ja työstä nauttien.

Kiinnostaako?

Jätä meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta! Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan aikana, joten laita hakemusta tulemaan mahdollisimman nopeasti.

Jos sinulla herää kysymyksiä, voit olla yhteydessä Ossi Laukkanen (Johtaja, Digitaaliset terveyspalvelut) 21.10. klo 9-11 tai 27.10. klo 14-15.30 välillä. puh. +358 40 049 2149