(Poistunut julkaisusta)

Operatiivinen päällikkö (Uusimaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Metrama on metallirakennealan ja pintakäsittelyosaston tuotantolaitos. Metrama suunnittelee ja valmistaa erilaisia tuotteita, projekteja ja tekee alihankintatöitä, jotka vaativat korkeaa ammattitaitoa ja monipuolista alan osaamista. Yrityksen konekanta on tarkoituksenmukainen, tehokas ja oikein mitoitettu palvelemaan ammattimiestemme tarpeita suurienkin kokonaisuuksien valmistuksessa. Metraman pintakäsittelyosaston tuotantolaitos edustaa alansa korkeinta laatutasoa. Tehokas teräsraesuihkupuhdistus ja kaksiosainen korkealämpöinen ruiskumaalaamo mahdollistavat tuotteen nopean käsittelyn. Lue lisää: www.metrama.fi

Etsimme nyt operatiivista päällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Vastaat yrityksen tuotannon suunnittelusta ja toimit työnjohtajana hitsaamon ja maalauslinjan työntekijöille. Vastaat osastojen tuottavuudesta sekä konekapasiteetin maksimaalisesta hyödyntämisestä ja optimoinnista. Teet tiivistä yhteistyötä yrityksen toimitusjohtajan kanssa.

Odotamme sinulta:

• kokemusta tuotannollisen toiminnan ohjauksesta ja suunnittelusta
• kokemusta työnjohdollisista tehtävistä sekä esimiestaitoja
• kokemusta toiminnan tuottavuuden parantamisesta
• tehtävään soveltuvaa koulutusta
• suomen kielen taitoa

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten työllistyt vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyrityksemme.

Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointikonsultti Nina Sarkille otsikolla " Operatiivinen päällikkö" tai hae paikkaa oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15. Nina Sarkki, puh. 050 411 0390. Ei suoria yhteydenottoja Metrama Oy:hyn.