(Poistunut julkaisusta)

Operatiivinen päällikkö REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Asiakkaamme on keskisuuri hoivapalvelualan yritys, joka toimii Pirkanmaan alueella. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat monipuoliset kotona asumista tukevat palvelut.

Haemme asiakkaallemme nyt

OPERATIIVISTA PÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan kotihoidon ja -palvelun toiminnasta kokonaisvaltaisesti.

Työssäsi johdat yksikkösi henkilöstöä ja asiakkuuksia sekä kehität ja organisoit toimintaa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. palvelukartoituksia ja hoivapalveluiden alan tapahtumiin osallistumista ja kontaktiverkoston luomista. Tärkeä osa työtäsi on myös henkilöstön motivointi, työvuorojen suunnittelu, hoidollisen laadun varmistaminen sekä työtapojen perehdyttäminen työntekijöille. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kotihoidon tuntemusta, halua kehittää palvelua ja osallistuvaa otetta esimiestyöhön. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla sairaanhoitajan koulutus ja aiempaa kokemusta esimies- ja hoitotyöstä. Lisäksi arvostamme yrittäjämäistä asennetta työntekoa kohtaan. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työnkuvan kotiin toimitettavien palveluiden saralla sekä hienon tilaisuuden urasi edistämiseen.

Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta uramahdollisuudesta, laita hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera tulemaan alla olevan painikkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustava HR-konsultti Nina Koskinen arkisin klo 8-16, p. 050 555 0392.