(Poistunut julkaisusta)

Operatiivinen päällikkö KP Jakelu KPK Yhtiöt
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

KP Jakelu on vuodesta 2014 saakka toiminut KPK Yhtiöiden jakeluyksikkö, joka toimii varhaisjakeluoperaattorina ja eri jakelukanavien koordinoijana konsernin julkaisuille. Yksikkö työllistää suoraan noin 110 henkilöä, jonka lisäksi se tarjoaa työtä 12 yrittäjäkumppanin kautta lukuisille ihmisille toiminta-alueellaan. KP Jakelun varhaisjakelualue kattaa noin 63 000 taloutta Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntien alueella. KP Jakelun verkostossa jaetaan konsernin omien tuotteiden lisäksi yhteistyökumppaneiden sanomalehtituotteita. Lisäksi KP Jakelu on myös osa Jakeluyhtiö Suomea, ja jakaa alueellaan JYSin sopimusasiakkaiden osoitteellisia tuotteita.

Oletko positiivinen ja ulospäinsuuntautunut tyyppi, joka pitää liiketoiminnan kehittämisestä, esimiestyöstä ja tuloksen tekemisestä?

Haemme KP Jakelu / KPK Yhtiöt palvelukseen Kokkolaan tuloshakuista

OPERATIIVISTÄ PÄÄLLIKKÖÄ

Vahvistamaan jakeluorganisaatiotamme. Vastaat KP Jakelun varhaisjakeluorganisaation operatiivisesta toiminnasta ja resurssien, osaamisen tehokkaasta käytöstä sekä kustannusten hallinnasta. Tehtävään kuuluu mm. toimintaohjeiden ja prosessien ylläpito / kehittäminen sekä sovittujen ohjeiden ja raporttien toteuttaminen ja seuranta. Vastuullasi on myös kaluston hallinta, huolto ja hankinta yhdessä muun organisaation kassa, sekä yhteydenpito alihankkijoihin ja yhteistyökumppaneihin. Toimit suorana esimiehenä noin 10 varhaisjakelun esimiehelle ja raportoit tehtävässäsi liiketoimintajohtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on vahva esimiestyökokemus, hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, positiivinen ja tuloshakuinen asenne sekä halu motivoida tiimiä jakelun tavoitteisiin. Omaat vahvaa kustannustietoutta ja kykyä luoda uusia ratkaisuja kehitystarpeisiin yhdessä muun organisaation kanssa sekä rohkeutta tehdä päätöksiä. Aikaisempi jakelu- tai logistiikka-alan kokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme: - vakituisen työsuhteen, vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän
                     - mahdollisuuden päästä kehittämään kasvavaa ja kehittyvää liiketoimintaa
                     - kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät urakehitysmahdollisuudet
                     - organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin
                     - nykyaikaiset toimitilat ja viihtyisän työympäristön
                     - vakavaraisen konsernin monipuoliset henkilöstöedut

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2021 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin Aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!