(Poistunut julkaisusta)

Operatiivinen päällikkö / Kemin Satama Oy, Kemi
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018


Kemin Satama Oy on merkittävä toimija alueensa meriliikenteen mahdollistajana. Perustehtävänsä ohella se isännöi matkailujäänmurtaja Sampoa.

Etsinnässä on

Operatiivinen päällikkö

Keskeiset vastuualueesi ovat sataman toimintajärjestelmän ja tehokkuuden kehittäminen, vastaat myös matkailujäänmurtaja Sampo -liiketoimintayksikön operatiivisesta toiminnasta, jossa keskeiset vastuusi ovat:

  • Toiminnan suunnittelu, budjetointi, henkilöstöasiat, hankinnat, turvallisuusjohtaminen sekä muut operatiiviset asiat
  • Sopimusneuvottelut ja palvelukonseptin kehittäminen

Tiimissäsi on noin 7 vakituisessa työsuhteessa olevaa henkilöä. Sinulla on keskeinen rooli muun organisaation kanssa toiminnan sujuvuudesta ja sen kehittämisestä. Vastaat toiminnan kustannustehokkuudesta ja raportoit toimitusjohtajalle. Johtoryhmän jäsenenä olet aktiivisesti mukana kehittämässä koko yrityksen toimintaa.

Sinulla on halua menestyä ja kasvaa omassa roolissasi. Menestyt tässä tehtävässä, kun sinulla on aikaisempaa kokemusta operatiivisesta johtamisesta vaativassa toimintaympäristöissä. Merenkulkualan ja alustekniikan tuntemus on tehtävän hoitamisen kannalta etu. Olet painetta kestävä ja joustava tiimipelaaja. Osallistut mielelläsi kehittämiseen.

Henkilönä sinussa korostuu kaupallinen ajattelu, proaktiivisuus, päämäärätietoisuus ja jämäkkyys. Olet tuloshakuinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Olet tottunut suunnittelemaan ja toimimaan esimiehenä hektisessäkin ympäristössä. Hallitset hyvin MS Office -työkalut. Tehtävä edellyttää, että puhut ja kirjoitat sujuvasti suomen lisäksi englantia.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, sekä kilpailukykyisen palkkausmallin ja edut. Tehtävää on mahdollista hoitaa osittain etänä ja työnantajan kanssa voidaan sopia joustavasti myös asumiseen liittyvistä järjestelyistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Seppo Kangas puh. 020 746 9490. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 30.6.2018 mennessä.