(Poistunut julkaisusta)

Operatiivinen ostaja
ABB Wiring Accessories

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

"ABB on johtava globaali teknologiayritys. Vauhditamme yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. ABB yhdistää ohjelmistot sähköistyksen, robotiikan, automaation ja liikkeen portfolioonsa. Näin hyödynnämme teknologian mahdollisuudet suorituskyvyn nostamiseksi uudelle tasolle. Jo yli 130 vuotta menestyksekkäästi toimineen ABB:n tärkein voimavara on sen 110 000 ammattilaista yli 100 maassa."

Lisätietoja yrityksestä löydät www.abb.fi -sivustolta.

Oletko aktiivinen tiimipelaaja ja palat halusta päästä kehittämään itseäsi? Sinulla pysyy langat käsissä tiukassakin tilanteessa sekä asenteesi pysyy positiivisena.

Etsimme asiakkaallemme ABB:lle operatiivista ostajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ABB Oy Wiring Accessories - yksikköön Porvooseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Valittu henkilö työllistyy Adeccon vuokratyöntekijäksi. Alustavasti sopimus on syyskuun 2021 loppuun asti, mutta jatko on mahdollinen.

Tehtävässä työskentelet raaka-aineiden ja komponenttien operatiivisen oston parissa yhdessä tiimin kanssa. Olet tärkeässä roolissa varmistamassa tuotannon sujuvuuden pitämällä huolen päivittäisten raaka-aine- sekä materiaalitilausten ja toimitusten onnistumisesta. Pääset vastaamaan tilaus-toimitusketjun hallinnasta, raportoinnista, laskujen tarkastuksesta sekä reklamaatioista. Työssä olet aktiivisesti yhteydessä tuotantoon sekä muihin sidosryhmiin.

Hakijalta toivotaan teknistä tai kaupallista koulutusta sekä aiempaa kokemusta ostotoiminnan parista. Omaat positiivisen ja tavoitehakuisen asenteen sekä pystyt hallitsemaan suurempiakin kokonaisuuksia yhtä aikaa. Olet asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka nauttii myös vastuun saamisesta sekä itsenäisesti toimimisesta. Lisäksi sinulla on nälkä uudenoppimiselle sekä oman osaamisesi kehittämiselle. Suomen lisäksi pystyt toimimaan englanniksi ja käytät MS Officen ohjelmia sujuvasti. SAP kokemuksesta on etua tehtävässä.

Tarjolla on todella mielenkiintoinen työ osaavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä. Laaja tehtävänkuva sekä mahdollisuus osallistua kehitystoimintaan. Tehtävänkuvaa on myös mahdollista muovata henkilön kiinnostuksen sekä osaamisen mukaan. Tehtävä soveltuu erinomaisesti kehittymishaluiselle henkilölle.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa pikimmiten www.adecco.fi-sivustojen kautta. Liitä mukaan CV, hakemusteksti sekä palkkatoive. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Varauduthan videohaastatteluun. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Anniina Nyholm anniina.nyholm@adecco.fi tai 040 6822644.