(Poistunut julkaisusta)

Operatiivinen ostaja
Normet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Etsimme Iisalmeen määräaikaista

OPERATIIVISTA OSTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat osien, komponenttien ja materiaalien hankkiminen sekä toimitusvalvonta tehtaan hankinta-aikataulun mukaisesti. Tehtävä sisältää ostoprosessin hallinnan tilauksen tarkistamisesta ja lähettämisestä tavaroiden vastaanottoon sekä ostolaskujen käsittelyä. Päivittäisiin rutiineihisi kuuluu yhteistyö sisäisten sidosryhmien sekä toimittajien ja ulkoisten palveluntarjoajien kanssa. Tehtävä on määräaikainen syyskuun 2021 loppuun.

Sinulla on kandidaatin tutkinto tai vastaava liiketalouden, tekniikan tai logistiikan alalta sekä parin vuoden työkokemus osto-/ hankintatoiminnasta. Odotamme sinulta hyvää ostoprosessien ja toimitusketjun käytäntöjen ymmärrystä sekä kokemusta yhteistyöstä toimittajien kanssa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä IT-järjestelmien, erityisesti ERP:n ja PDM:n, käyttökokemusta. Huolinta- ja logistiikkaosaaminen katsotaan hakijalle eduksi.

Olet vastuuntuntoinen, järjestelmällinen ja joustava tiimipelaaja, jolla on positiivinen asenne. Päivittäiset rutiinitehtävät tasapainottavat työpäivääsi, mutta sinulla on kyky työskennellä johdonmukaisesti ja itsenäisesti aikapaineessa ja muuttuvissa tilanteissa.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä ma 19.10. klo 14-15 tai to 22.10. klo 9-10 Sirpa Moilaseen, Manager, Operative Purchasing, puh. 040 586 8225, sirpa.moilanen@normet.com

Hae tehtävään 25.10.2020 mennessä lähettämällä englanninkielinen hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.normet.com/careers.