(Poistunut julkaisusta)

Operatiivinen ostaja
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Haemme Joensuuhun

OPERATIIVISTA OSTAJAA

Tehtävässä olet toimittajaportaalin pääkäyttäjä ja osallistut aktiivisesti automaattisen tilausjärjestelmän kehittämiseen. Ostajana luot ja vahvistat ostotilaukset, vastaat toimitusvalvonnasta sekä seuraat toimittajia sovituilla mittareilla. Toimit linkkinä ostoehdotuksen tekijöiden ja toimittajien välillä.

Odotamme sinun olevan ripeä ja oma-aloitteinen tekijä, joka ajattelee asiakaslähtöisesti. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja kommunikointitaidot. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen ja sinulla on aikaisempaa työkokemusta oston, hankinnan tai logistiikan parista. Tehtävässä toimiminen edellyttää sujuvan suomen kielen taidon lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa, sekä kokemusta ERP-järjestelmien kanssa työskentelystä. Tiukat aikataulut eivät sinua hätkäytä, vaan hoidat työsi hyvällä fiiliksellä myös paineen alla. Nautit työskentelystä erilaisten järjestelmäkehityshankkeiden parissa ja koet ne piristäväksi vaihteluksi muiden työtehtävien lisänä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä yrityksessä monipuolisesti operatiivisten ostojen parissa. Me Abloylla haluamme valmentaa osaajiamme, ja meillä sinä pääset kehittämään osaamistasi työssä. Hankintatiimissä saat ympärillesi joukon alansa rautaisia huippuammattilaisia, jotka auttavat sinua onnistumaan. Tehtävässä raportoit hankintapäällikölle.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Maiju Laukkanen,
p. 040 678 7450. Yhteydenotot puhelimitse ensisijaisesti 12.10. klo 13-15 ja 22.10. klo 9-11, muina aikoina sähköpostitse maiju.laukkanen@abloy.com.

Täytä hakemus viimeistään 28.10.2018 osoitteessa:
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?05012962&lang=fi-FI